0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

пластика на трабите
« -: Декември 29, 2005, 20:29:29 pm »
Здравей те.Може ли някой да ми каже след пластична операция на трабите какъв е шанса да забременее жената.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
пластика на трабите
« Отговор #1 -: Декември 29, 2005, 21:23:50 pm »
Има шанс. :lol:
За разлика от запушените. :twisted:
*
пластика на трабите
« Отговор #2 -: Декември 29, 2005, 21:24:02 pm »
На теб не ти ли казаха от клиниката където са ти правили пластиката какъв ти е шанса, защото много зависи от това какви са били пораженията по тръбите. На мен след такава пластика ми казаха, че шанса ми 15%. Дано при теб да е по различно и шанса ти да е по-висок.
Весели Празници!
пластика на трабите
« Отговор #3 -: Декември 30, 2005, 16:32:29 pm »
Цитат на: missy
На теб не ти ли казаха от клиниката където са ти правили пластиката какъв ти е шанса, защото много зависи от това какви са били пораженията по тръбите. На мен след такава пластика ми казаха, че шанса ми 15%. Дано при теб да е по различно и шанса ти да е по-висок.

Весели Празници!

Здравей.Доколкото знам доста голями поражения е имало след спукване на апендесит и голями сраствания са станали.Операцията мина добре но никой не дава гаранция.Вече година и малко резултат никакъв болиме по някой път доста силно.Насочват ме към ин витро. Весели Празници!
*
пластика на трабите
« Отговор #4 -: Декември 30, 2005, 18:05:59 pm »
Здравей Лора,
защо не направиш цветна снимка за да видиш сега в какво положение са тръбите и тогава да решиш как ще продължиш напред. При мен - 2е години след лапарото като нямаше резултат, тогава преминах към асистираните технологий.
Пожелавам ти да не стигнеш до там. Много весело посрещане на Новата година и много късмет през новата  :D
Отговор!
« Отговор #5 -: Декември 30, 2005, 18:09:59 pm »
Успеваемоста на такъв вид пластики , зависи много от това, в коя част е била запушена тръбата. Най-високи шансове имат тези на които запушването им е било в ампуларната част!
*
Re: Отговор!
« Отговор #6 -: Декември 30, 2005, 18:33:17 pm »
Цитат на: D_bora
Успеваемоста на такъв вид пластики , зависи много от това, в коя част е била запушена тръбата. Най-високи шансове имат тези на които запушването им е било в ампуларната част!

Амииииии, при мен проблема е бил именно в ампуларната част  :roll: пък и да ти кажа там е и фимбриалният апарат, така че запуши ли се тази част на тръбата определено се уврежда и този апарат и шансовете се свеждат до нула  :cry: - в случая при мен е засегнат и фимбриалният апарат. Вече 4-ри години след операцията нямам бременност по естесвен начин за съжаление  :(
Весели празници
пластика на трабите
« Отговор #7 -: Януари 02, 2006, 18:57:06 pm »
Цитат на: missy
Здравей Лора,
защо не направиш цветна снимка за да видиш сега в какво положение са тръбите и тогава да решиш как ще продължиш напред. При мен - 2е години след лапарото като нямаше резултат, тогава преминах към асистираните технологий.
Пожелавам ти да не стигнеш до там. Много весело посрещане на Новата година и много късмет през новата  :D
Здравей. Ч.Н.Г . Значи моята операция не беше лапароскопия а доло ниско на цялия корем около 12см.разрез имим.След операцията около 2 седмици ми правиха цв.снимка и бяха проходими.Да мина повече от година и може пак да са запушени знам само че боли много снимката.А ти ин витро правилали си.Колко ли жени успяват от първият път ин витро. :wink:
*
пластика на трабите
« Отговор #8 -: Януари 03, 2006, 12:00:09 pm »
Да правила съм ин-витро, но за съжаление не успях от първият път  :cry: , но за това пък има много жени който успяват. Не го мисли така, всяка жена е строго индивидуална за себе си. Няма място за сравнение.
Желая ти много, много успех и късмет през новата година и дано мечтите ни станат реалност