0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

БТ и отрицателен тест
« -: Януари 03, 2006, 10:08:24 am »
Здравейте, момичета!
Честита Нова Година и от мен! Пожелавам на всички здраве и сбъдване на най-голямата мечта :)
Искам да ви помоля за мнението ви по един въпрос. Цикълът ми обикновено е 27 дни. Днес ми е 30 ден и БТ остава висока, но вчера и днес тестовете са отрицателни. Този цикъл ми е е стимулиран с Клостилбегит и на 16 ден имах овулация. След преглед с ултразвук и проследяване на фоликулите докторът каза, че 3 от тях са се спукали. От 19 ден слагам 2 по 2 Утрогестан вагинално. Четох, че Утрогестанът може да предизвика закъснение. А толкова се надявах този път да е станало, но ето - два отрицателни теста. Много съм нещастна :cry: Мислите ли, че все още има някаква надежда и тестът ще се позитивира в някакъв момент. Може да ми погледнете графиката.
Благодаря ви за вниманието
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
БТ и отрицателен тест
« Отговор #1 -: Януари 03, 2006, 10:13:11 am »
Ами, Мира, къде ти е графиката?
БТ и отрицателен тест
« Отговор #2 -: Януари 03, 2006, 10:18:55 am »
Опитвам се да я кача, но нещо не се получава
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
БТ и отрицателен тест
« Отговор #3 -: Януари 03, 2006, 10:19:51 am »
Има една чавка в профила ти - показвай винаги подписа ми.
БТ и отрицателен тест
« Отговор #4 -: Януари 03, 2006, 10:22:49 am »
Я да видим стана ли :?:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
БТ и отрицателен тест
« Отговор #5 -: Януари 03, 2006, 10:26:27 am »
Утрогестанът предизвиква наистина закъснение.
Аз като смятам днес ти е 14-я ден след овулацията, така че нищо не  се знае. Има надежда. Продължавай с тестовете.
Ако ти падне температурата - спирай утрогестана.
БТ и отрицателен тест
« Отговор #6 -: Януари 03, 2006, 10:30:24 am »
Благодаря ти, Лали!
И аз тайничко се надявам да не е приключило всичко, но тези отрицателни тестове ме отчайват... Чудя се дали има смисъл да си правя кръвен тест.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
БТ и отрицателен тест
« Отговор #7 -: Януари 03, 2006, 10:34:28 am »
Е, винаги можеш да направиш или да не направиш.
Аз не бих правила, защото така се надявам няколко дни, а иначе всичко би рухнало.
Ако си успяла, ще разбереш по-рано или по-късно. :wink:
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
БТ и отрицателен тест
« Отговор #8 -: Януари 03, 2006, 11:08:07 am »
аз също бях на стимулация декември и слагах утрогестан.Моя лекар ми каза да направя тест на 15-ти ден след овулацията.Така че изчакай още ден -два и пак тест.Аз лично не съм от търпеливите и не мога да чакам,защото ужасно се притеснявам.
<br />
БТ и отрицателен тест
« Отговор #9 -: Януари 05, 2006, 09:40:08 am »
Здравейте!
Днес вече е 32 ден, поредния отрицателен тест, БТ е висока. Спрях Утрогестана. Струва ми се, че Утрогестанът е причина да не пада БТ. Най-вероятно не съм бременна :cry: Ще изчакам да ми дойде и ще направя хормоналните изследвания и хидротубация. Исках да направя хормоналните през касата, но ендокринологът ме препрати да личния лекар, който каза, че не може да ми даде направление за специализирани изследвания и ми даде за гинеколог. Порочен кръг. Ще трябва да ги платя. Какво да се прави. Тъжна съм, а така се надявах с това закъснение при иначе много редовен цикъл.
БТ и отрицателен тест
« Отговор #10 -: Януари 05, 2006, 14:08:19 pm »
Мила, аз бях така точно преди една година. Цикълът закъснява, ако се съди по овулацията. Тестовете отрицателни, кръвнити и те. Какво стана тогава - дали не съм си изчислила неправилно овулацията, или е имало втора, или е била някаква "биохимична бременност" - така и няма да разбера.
Но аз ти пожелавам при теб тестовете да са грешни - защо не си направиш кръвен тест?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

БТ и отрицателен тест
« Отговор #11 -: Януари 05, 2006, 17:21:14 pm »
Още не мога да се реша на кръвен... Може би ще направя другата седмица, ако все още няма М и температурата е висока.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
БТ и отрицателен тест
« Отговор #12 -: Януари 05, 2006, 20:54:15 pm »
Питащата написа : Цикълът ми обикновено е 27 дни. Днес ми е 30 ден и БТ остава висока, но вчера и днес тестовете са отрицателни. Този цикъл ми е е стимулиран с Клостилбегит и на 16 ден имах овулация. След преглед с ултразвук и проследяване на фоликулите докторът каза, че 3 от тях са се спукали

На узито общо колко фоликула са се видяли преди овулация?
Закъснение може да има и от неспукан фоликул / функционална киста, но твоя доктор като е комтепентен толкава да види три спукани фоликула, сигурно знае какво прави ...
БТ и отрицателен тест
« Отговор #13 -: Януари 06, 2006, 11:49:33 am »
Ходя при Владимиров. На 12 ден видя три в единия и два в другия яйчник - 21 мм, 17мм, 17 мм и 2 по-малки. На 18 ден каза, че 3 са се спукали, а двата са претърпели обратно развитие, което било нормално. Аз попитах за кисти, отговори, че няма :?: Сега е 33 ден, температурата не пада, последния Утрогестан сложих в сряда вечерта. Подут ми е корема доста и ме наболява от време на време. Да ми идва вече, че се изнервих.