0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

udy_kat

ПРотивозачатъчни и забременяване
« -: Февруари 02, 2006, 13:57:50 pm »
Вярно ли е, че след употреба на противозачатъчни средства, вяроятността от забременяване след спирането им се увеличава значително?
*

Anonymous

« Отговор #1 -: Февруари 02, 2006, 14:12:18 pm »
И аз така сън чувала.Но не съм сигурна
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2006, 14:32:35 pm »
Навремето а и сега някъде при поликистоза на яйчниците изписваха противозачатъчни. Като казват че месеца след спирането им увеличава шанса за забременяване. Напоследък обаче поне момичетата които пишат тук споделят че противозачатъчните не им помагат при отстраняването на кистичките. Това е строго индивидуално така че ако искаш да забременееш по добре отиди на лекар и той да прецени ситуацията не действай на своя глава. Ако ли не пак отиди за да ти изпише подходящите за теб противозачатъчни които да те предпазят от нежелана бременност.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2006, 14:50:06 pm »
Аз лично съм чувала точно обратното,че след по-дълъг прием на противозачатъчни таблетки се забременява много по трудно.Но най добре е да се посъветваш с лекър и тогава да избереш най-доброто за теб.
Разумът е даден на човек, за да разбере, че не може да се живее само с разум
*
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2006, 14:59:50 pm »
Аз мисля, че шансовете  се увеличават :P така поне пишеше на опаковката на тези, които взимах преди доста време, когато идеята за бебче ми се виждаше много далечна  :) , но таблетките имат и други странични е фекти, моите бяха за млади мимичета, които не са забременявали, но за сметка на това от тях напълнях 5-6 кг за 1 год. :oops:

*
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2006, 20:47:46 pm »
Не мисля, че е по-лесно забременяването след противозачатъчни. Аз съм жив пример :( . Още не мога да си регулирам овулацията след спирането им (преди 5 год.), а да не говорим и колко други неща ми докараха като повишаване на теглото, фиброаденоми и т.н. Въпреки че съм пила едни от най-добрите противозачатъчни. Затова те съветвам да гледаш много сериозно на това, ако си решила да ги взимаш :!:
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2006, 20:52:01 pm »
преди 10 год докато пиех противозачатъчни забременях.
а когато сестра ми спря противозачатъчните (защото реши че вече иска дете) забременя на шестия месец след спирането им (и с първото и с второто дете). всичко е много индивидуално.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!