0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Относно темата за диферелина
« -: Февруари 14, 2008, 18:01:55 pm »
Като допълнение и отговор на заключената тема за диферелина от НЗОК:

Мели - извинявай, не съм търговец и идея си нямах, че не мога да пусна такава тема тук. Още веднъж мойте извинения.

Nadyn - диферелинът от НЗОК се бавеше и трябваше да си купя първите 2 ампули по 230лв. и третата по 330лв. Сега когато вече ми дават всичките 6 ампули за моето лечение е редно да си възвърна парите за първите 3 нали ;) Защото ако НЗОК го беше дал навреме нямаше да се налага да си купувам ампулите от други хора при които също са се забавили и те също са ги купували.

Така че се получава затворен кръг ;) надявам се разбра каква държава сме. ;)

ПС: за тези, които се нуждаят от диферелин имам една лоша новина - той вече не се изписва от НЗОК - ако го намерите от дистрибутор мисля, че цената му е към 280лв.,а ако не го намерите - в аптеките варира от 320лв. до 450лв.

Стискам палци момичета.
Успех на всички.

ПС:моята амупла вече я взе едно момиче. може да се изтрие предишната тема.
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 18:04:28 pm от biberonbg »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Относно темата за диферелина
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2008, 12:15:20 pm »
Не се притеснявай, напълно разбирам мотивите ти, а и тези на много други момичета в твоето положение, които са принудени да избързат с лечението си (а така е правилно) и да си купят първите ампули, макар и да им се полагат по програмата. Това забавяне е нещо, против което сдружение Зачатие протестира активно и неколкократно. И доколкото зная, забавянето вече  е преодоляно.

Разбери и нас, като организация няма как да разрешим да се търгува през форума, ние носим отговорност за това, което се случва тук.
« Последна редакция: Февруари 15, 2008, 12:23:11 pm от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу