0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lileto

Отново тук................
« -: Януари 20, 2006, 17:53:13 pm »
Здравейте момичета,
сигурно не ме помните, но на 12.10.2005г. се похвалих с 2 чертички, а на 14.10.2005г. с преглед и потвърдена бременност. За мое огномно съжаление след 2 месеца на неописуема радост ме сполетя и огромна мъка - загубих бебето в 8г.с. missed abortion. Кюртаж на 26.11.2005 и сега слава Богу поне нямаше усложнения. Изкарах един цикъл и сега чакам докато стане възможно отново да правя опити.
Като вероятна причина за случилото се след като го обсъдих с гинеколожката ми се явява бъбречна инфекция, която изкарах през 3та седмица от бременността е незнаех, че съм бременна, а и тестовете бяха отрицателни и точно си изпих всички лекарства и теста стана положителен след една седмица. Много кофти съвпадение.
Е както и да е сега започнах да меря базална температура поне докато чакам да опозная организма си исках да попитам значи деня преди рязко да се вдигне температурата ли е деня на овулацията?И лутеалната фаза е периода в който температурата се задържа висока така ли е?Дано да съм разбрала добре, че нещо се обърках и съжалявам, че пак трябва да обяснявате :cry:
Иначе ще бъда благодарна ако някой ми препоръча добер уролог!
Благодаря предварително на всички, които решат да отговорят :)
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #1 -: Януари 20, 2006, 18:09:56 pm »
Здравей Лиле,
много съжалявам за това което си преживяла.Ужасно е.
Давай смело напред.Това не трябва да те отчайва и обезкуражава.
Дано никога повече не ти се случи.
Пожелавам ти скоро да се случи най-хубавото за теб- да си имаш едно хубаво и здраво бебе...
За Лутеалната фаза- да, температурата трябва да е по-висока  с  0,4-0,6 градуса, от тази през фоликуларната
фаза.

http://www.fertilityfriend.com/Presentations/ChartingBasics/s15.html

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Anonymous

« Отговор #2 -: Януари 21, 2006, 14:48:24 pm »
Само да те посъветвам. Иди на нефролог, не на уролог.