0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
До сега не съм писала, а и да си призная, не исках да се задълбавам прекалено в темата и да преглеждам фоума непрекъснато. И все пак, дали някой може да ми отговори,как се е чувствал по време на стимулация, защото да си призная аз не се чувствам в кондиция. Може и да е нормално не искам да се глезя, но все пак...
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Цитат
аз не се чувствам в кондиция
И аз бях така.Освен това имах главоболие,задържах вода изнервях се от наи малкото нещо и не ми се правеше нищо.Нищо не ми беше наред.При първия опит си мислех,4е е заради това,4е ми е за пръв път,но ве4е съм на шести опит и съм забелязала,4е всеки път е така
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Аз се чувствах не в кожата си.Дразнех  се от самата себе си:))
Затова и все повтарям, че единствената полза от това, че съпруга ми го нямаше докато траеше ИКСИ-то е, че така неможех да си го изкарвам на него и то без причина:)На моменти наистина бях ужасно изнервена и в безтегловност:)
В началото на стимулацията мислех, че си внушавам, че нещо ми става с нервите и изобщо с тялото:)
После повярвах:)
Не на себе си. Чувствах се подута и в корема наистина беше така. Плачех много. 15-20 минути след инжекциите и всичко можеше да ме разплаче. Главоболие. Нищо не ми се правеше.
*
Адски ви благодаря :)
Помислих, че откачам. Това ми е първи опит и изобщо не съм наясно. Колкото повече чета, толкова повече се плаша. Надявах се , че нещата се слу4ват по лесно  :(, но явно надеждата крепи глупака.
*
и и и да ви кажа малко ме е страх...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Мило Мишле, няма от какво да се страхуваш, но ще го разбереш когато всичко остане зад гърба ти:)И от сърце ти пожелавам да е първата и последна процедура за теб:)

А нещата наистина се случват лесно...до теста:))))Не се чуди, че се шегувам с тези неща:)Ако не го правя не бих могла да запазя духа си и да продължа напред:)
И наистина нещата се случват, не допускай страх в мислите си. Започнала си нещо много хубаво и мисли за него като за подарък:)

Лека и спокойна нощ и горе главата.Ти ще си от успелите:)
*
Според мен човек тябва да продължава с ежедневните си занимания иначе ще се видиоти на темата.А разходките не са излишни тъкмо напротив
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
До сега не съм писала, а и да си призная, не исках да се задълбавам прекалено в темата и да преглеждам фоума непрекъснато. И все пак, дали някой може да ми отговори,как се е чувствал по време на стимулация, защото да си призная аз не се чувствам в кондиция. Може и да е нормално не искам да се глезя, но все пак...
четно казано се чувствах зле,особенно последните дни много ми прилошаваше,много се подух,страхотно главоболие,отпадналост...........,но след време отшумяват нещата и каузата си заслужава :D,всичко отминава и се забравя :D
*
Благодаря ви! Адски сте мили :) Аз си мислех, 4е ще изкукуригам, но днес се успокоих.

P.S Само да питам 3 милиона сперматозоиди толкова ли са малко че задължително трябва да се направи ICSI?
Малко е за съжаление  :? , но е важно че ги има.
За информация:

Цитат
Брой сперматозоиди в мл. (норма над 20х10^6 в мл)
Общ брой сперматозоиди в еякулата (норма над 40х10^6)
http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=202
*
Re: Двигателна активност по време на стимула&
« Отговор #11 -: Март 18, 2008, 19:59:17 pm »
Малко са, особено ако са и лошо подвижни.
Розичката ме изпреварила. Но е права. Добре, че пак ги има.
« Последна редакция: Март 18, 2008, 20:01:18 pm от blue_sky »