0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
Съвет за цистит
« -: Януари 18, 2006, 21:33:10 pm »
Здравейте, от доста време само чета тук, но май му дойде времето да поискам съвет от вас...
С мъжа ми се опитваме да си направим бебе от март месец м.г. Някъде преди около 3-4 месеца отидох на лекар с този проблем. Направихме спермограма - отлична, но се оказа, че при мен липсва овулация. Единия месец даже образувах фолик.киста, която се спука с идването на М. Правя си тестове за ову от 10-ия ден в продължение на не знам вече колко месеца - резултата винаги е бил една чертичка...
Този месец обаче (по точно вчера) представете си - две хубави червени черти и даже тестовата линия беше по-широка от контролната. Скачах като жаба и къщи от радост  :lol:
Обаче щастието ми трая твърде кратко: През нощта направих страшен цистит. Направо ми се ревеше от болка, обаче лежа и не ставам, щот пазя еди кое си да не изтече. Не исках до пия лекарства, но се видях в чудо и изпратих мъжа ми за нелидикс, обаче ония в аптеката (много е добър човека - и през нощта има хора там да се съветват с него) му казал, че нелидикс-а било много старо лекарство и бил канцерогенен, и му дал ципрофлоксацин. Аз ща не ща изпих един, колкото да мога да поспя малко, ама повече не ми се иска... Лошото е, че започва пак да ме боли. Киснах се в смрадлика, обаче ефект няма.
Можете ли да ми кажете някое хомеопатично лекарство или нещо подобно?
Предварително облагодаря на всички и извинявайте за дългия постинг  :)
         Equally Destructive
*
Съвет за цистит
« Отговор #1 -: Януари 18, 2006, 21:46:31 pm »
Не експериментирай, а иди на лекар и  не приемай антибиотици на своя глава. Трябва да пуснеш стерилна урина, защото ако се причинява от бактерии кисненето в смрадлика изобщо няма да ти помогне. Консултацията и изследванията, са абсолютно задължителни. По този начин, лекувайки се уж с билки развих пиелонефрит и лечението беше с доста по-силни от ципрофлоксацина антибиотици.
*

Anonymous

Съвет за цистит
« Отговор #2 -: Януари 18, 2006, 23:14:48 pm »
Съвет за цистит
« Отговор #3 -: Януари 20, 2006, 18:33:01 pm »
Здрасти Светле
Ще ти кажа лек за цистита, но този лек не е само за това.
Купи си алое от американската фирма "Форевър Ливингс Продъктс". Това са продукти само и единствено на билкова основа и са полезни за целия организъм, включително и за забременяване. Аз съм на 29 години, омъжена съм от 9 години, правя опити за деца от 7 години, но нищо не става. От 3 месеца пия алоето и се чувствам прекрасно. Много мои приятелки и познати, които от години нямаха деца забременяха именно от алоето и сега си имат дечица.
Алоето е за бъбреци, черен дроб, жлъчка, яйчници /кисти, миоми и др./, засилва имунитета, пречисва целият организъм от всички токсини и най-вече от антибиотици, лекува влагалището от гъбичики и още много др. неща. За забременяване се пие в комбинация с лициум, който пак е на тази фирма. За съжаление тези билки не можеш да си ги купиш от аптеката, а само от дистрибутор. Моята приятелка е дистрибутор и аз от нея си ги купувам. На нея са и помогнали за поликистозни яйчници като напълно се е излекувала само с тези билки, помогнали са и за намаляване на очното налягане, което и  беше много високо и беше започнала да развива глаукома т.е. ослепяване. За 6 месеца прием на билките без никакви други лекарства тя си излекува много болести наведнъж. Ако проявяваш интерес или други момичета като мен се интересуват от хомеопатично лечение пишете ми, а може и на dani_angelova@mail.bg