Здрасти Светле
Ще ти кажа лек за цистита, но този лек не е само за това.
Купи си алое от американската фирма "Форевър Ливингс Продъктс". Това са продукти само и единствено на билкова основа и са полезни за целия организъм, включително и за забременяване. Аз съм на 29 години, омъжена съм от 9 години, правя опити за деца от 7 години, но нищо не става. От 3 месеца пия алоето и се чувствам прекрасно. Много мои приятелки и познати, които от години нямаха деца забременяха именно от алоето и сега си имат дечица.
Алоето е за бъбреци, черен дроб, жлъчка, яйчници /кисти, миоми и др./, засилва имунитета, пречисва целият организъм от всички токсини и най-вече от антибиотици, лекува влагалището от гъбичики и още много др. неща. За забременяване се пие в комбинация с лициум, който пак е на тази фирма. За съжаление тези билки не можеш да си ги купиш от аптеката, а само от дистрибутор. Моята приятелка е дистрибутор и аз от нея си ги купувам. На нея са и помогнали за поликистозни яйчници като напълно се е излекувала само с тези билки, помогнали са и за намаляване на очното налягане, което и беше много високо и беше започнала да развива глаукома т.е. ослепяване. За 6 месеца прием на билките без никакви други лекарства тя си излекува много болести наведнъж. Ако проявяваш интерес или други момичета като мен се интересуват от хомеопатично лечение пишете ми, а може и на dani_angelova@mail.bg