Благодаря ви много момичета за милите думи. Дано тази годин има повече мамита като мен. На 19.03.2008г. родих в 11:04 момче на име Иво а в 11:05 момиче на име Петя.Да ви разкажа малко какво се случи. Минах през ада и рая с една дума много тежко мина всичко. На 11.03 ставам сутринта и отивам в банята какво да видя цялата съм мокра, звъня на док. да му кажа и да го питам какво е това. Той ми обяснява какво да направя и да тръгвам за софия. Приеха ме по спешност, разбра се че единия ми околоплоден сак се е спукал високо горе. Започнаха мъките направиха всичко възможно да ги задържат колкото се може повече и успяха. И на 18.03 се реши че на другия ден ще правим секцио. В първия момен се стресирах и уплаших, но всичко мина добре. Тук искам да благодаря на целия железен екип на Д-р Шуманов от окръжна болница който не ме остави и за минута и ме успокояваше че всичко ще е наред. Сега се възтановявам и се надявам да е по-бързо. Бебоците не са ги изписали още от болницата и ми е толкова мъчно за тях и ми липсват. Е това е от мен момичета.