0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

заяк3

Отстъпвам час за д-р Стаменов
« -: Март 08, 2008, 09:40:10 am »
Отсъпвам часа си за д-р Стаменов за  днес в 13,30.
Който се интересува да влезне в чата , за да се разберем.
Немога да си влезна в профила, затова чата е единствената ми алтернатива.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: Отстъпвам час за д-р Стаменов
« Отговор #1 -: Март 08, 2008, 13:10:53 pm »
да бе звъннала в клиниката ли, що ли...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #2 -: Март 08, 2008, 19:35:02 pm »
Лилче,има девойка,която се възползва от часа.
Зайо ,точно както беше писала,чакаше в чата...
Девойката съм аз :oops:
*

лили

• 2151
« Отговор #3 -: Март 08, 2008, 20:51:12 pm »
много се радвам за теб :D. наистина. просто не е коректно спрямо клиниката - независимо коя е клиниката
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Март 08, 2008, 22:57:08 pm »
Защо? Те как си подбират пациентите?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Март 09, 2008, 00:45:01 am »
С мерак!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Март 09, 2008, 10:16:12 am »
  аз мисля,че нямаше нищо нередно в това,което се случи.
Ако часа беше останал зян,даже си мисля,че щеше да е некоректно спрямо девойките,които чакат и имат такова желание да се видят точно с този доктор.За клиниката,нямаше да е пагубно :wink:
  Не защото бях аз,можеше да е всяка от вас,която е прочела поста на Зайо, мисля,че и аз бих постъпила като нея.Ако се обади в клиниката сутринта,няма как часа и да се ползва от друг.Зайо направи едно доро дело.Благодаря ти ...
  В този ред на мисли искам да кажа,че ми остава свободен часа при д-р Владимиров за 25ти април от 11:30ч. Ако някой иска...да сворка...Обаче една седмица преди датата,ако никой не е проявил интерес,ще се обадя да го отменя
*

лили

• 2151
« Отговор #7 -: Март 09, 2008, 11:30:36 am »
дидон, пак ти казвам - много се радвам за теб.
такива ситуации (не е за първи и едва ли ще е за последен път) обаче бавят работата в клиниката - там очакват един, появява се съвсем друг. докато се изясни ситуацията минава време. това струва допълнително чакане на останалите пациенти (най-малко) и после се появяват теми в стил "брадясах в чакалнята, нямаше къде да седна - дайте да им дадем акъл как да си оправят графика"

в този ред на мисли смятам че е редно д-р владимиров да знае че на 25 някой друг ще иде вместо теб.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #8 -: Март 09, 2008, 12:39:11 pm »
  добре, кажи каква е логиката,когато и двата прегледа са първични и вижда човека за първи път.Никаква...Не намирам логика...А опашките според мен са и от часовете дето са на през 15минути,но това не е само там...
  Принципно,има си нужда от някой който само да вдига телефона,да посреща и изпраща.Така си е .А пък аз и по други причини съм ходила при светила и знам..винаги се чака...но търпеливите ще бъдат възнаградени първи :wink:
  Аз отговорих само ,за да знаете,че Зайо не е прахосал толкова ценния час ...иначе изобщо нямаше да пусна коментар...
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Март 10, 2008, 00:06:05 am »
Защо? Те как си подбират пациентите?

Не те си подбират пациентите, а пациентите тях  :D!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #10 -: Март 10, 2008, 09:41:58 am »
    В този ред на мисли искам да кажа,че ми остава свободен часа при д-р Владимиров за 25ти април от 11:30ч. Ако някой иска...да сворка...Обаче една седмица преди датата,ако никой не е проявил интерес,ще се обадя да го отменя

Дидонче, аз проявявам интерес (както съм ти писала и на лични). Моля те, потвърди, ако часът е още свободен.

Лили, аз също мисля, че при положение, че става въпрос за първичен преглед, няма голяма разлика дали ще отиде Пенка или Гинка. Но със сигурност си права, че ако очакват тяхна пациентка, която ходи там от 3 години и отида аз, ще има забавяне... Най-малкото първичният преглед отнема повече време.

Поздрави и весела седмица, момичета!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #11 -: Март 10, 2008, 10:45:55 am »
Обещавам часа на Камбозолка...
« Отговор #12 -: Март 27, 2008, 18:47:32 pm »
Много моля,ако някой има час за доктор Стаменов и поради някаква причина не може да отиде,да ми го отстъпи.Аз съм се записала август 2007 за септември 2008,а ми се иска да започна по-рано.Благодаря в аванс!