0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

glen

ne razbiram
« -: Януари 14, 2006, 12:26:58 pm »
За първи път ми се случва да нямам цикъл. Обикновено ми е на 28 дни. За съжаление не си мерих темп. посл. месец. Сега вече три дни имам менструални болки, но цикълът ми се ограничи с едва забележио зацапване първия ден. Имам и болки в гърдите. А температурата ми от три дни насам е 37.00 градуса.
Кажете ми моля ви  какво да мисля, бременна ли съм или имам някакъв хормонален проблем.
Да не забравя да спомена, че си направих и тест за бременност, от който нищо не разбрах. Появи се една червена лентичка и втора, която обаче беше розова, така че бяха нито една, нито две. Всъщност кога е подходящият момент да се направи тест за бременност?
Благодарна съм на всякакви отговори, тъй като съм изправена пред неизвестност, която всички знаем, е страшно мъчителна!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
ne razbiram
« Отговор #1 -: Януари 14, 2006, 12:40:28 pm »
Май си бременна /ако теста за бременност не е Озон/.
*
ne razbiram
« Отговор #2 -: Януари 14, 2006, 13:04:34 pm »
чЕСТИТО...МАЙ СИ БРЕМЕННА.А НА Доктор ходи ли.Направи още един тест :D
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: ne razbiram
« Отговор #3 -: Януари 14, 2006, 13:26:19 pm »
Цитат на: glen

Да не забравя да спомена, че си направих и тест за бременност, от който нищо не разбрах. Появи се една червена лентичка и втора, която обаче беше розова, така че бяха нито една, нито две.

ами да беше прочела упътването към теста, щеше да разбереш!
щом има две черти, без значение какъв цвят са - тестът е положителен!
айде честито!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
ne razbiram
« Отговор #4 -: Януари 14, 2006, 13:38:18 pm »
честито глен.  Ако се съмняваш направи още един тест утре сутринта с първото пишкане. Спокойствие и усмивки. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

glen

ne razbiram
« Отговор #5 -: Януари 14, 2006, 14:56:51 pm »
а ще ме посъветвате ли какъв по-надежден тест да си направя?
*
ne razbiram
« Отговор #6 -: Януари 14, 2006, 16:44:09 pm »
Момичета тук имат различни мнения за тестовете. Аз тестовете с които си установих бремеността бяха Home test на американската фирма dBest-комплект касета с лентичка. За тях казват, че често има фалшиви. Е моите явно не бяха :wink: После за още по-голяма сигурност направих един китайски Sure check. Но доста по-точно от домашните тестове си остава изследването на ЧХГ в лаборатория. А ако отидеш във вторник , сряда на вагинален ултразвук ще може и да се види.
Искрено ти желая успех!

*
ne razbiram
« Отговор #7 -: Януари 15, 2006, 10:29:39 am »
когто чета въпроси относно тестовете, винаги ми е много интересно.Защо ли, ами защото в упътването наистина си го пише - 2 чертички  + , една чертичка - .
А пък при тестовете за овулация е повторено около 5 пъти , че за да е теста положителен, двете чертички трябва да са с еднакъв цвят. Или тестовата да е по- тъмна от контролната :dontknow:
*
ne razbiram
« Отговор #8 -: Януари 15, 2006, 12:12:05 pm »
Повтори теста с Щуър Чек, 90 % според мен е вероятността да си бременна, но това кафяво течение не звучи добре, ако теста ти пак е положителен, консултирай се с лекар за кървенето.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
ne razbiram
« Отговор #9 -: Януари 16, 2006, 10:07:38 am »
Glen,какво стана?Ходи ли на доктор?Бременна ли си?Хайде ,момиче,стискам ти палци!
*

Glen

ne razbiram
« Отговор #10 -: Януари 21, 2006, 14:59:06 pm »
Ами да, направих втори тест и той беше по-категоричен. Още не съм ходила на лекар, защото съм на работа, но вече 10 дни нямам цикъл и ми е страшно лошо, така че......
Вие сте първите, с които съм го споделила, благодаря ви момичета за надеждата и окуражаването, пожелавам това чувство на всички ви и от сърце, в най-скоро време!
И после ще се срещаме в други форуми :)
Благодаря ви още веднъж!