Здравей, pinpin, чак сега виждам темата ти, за което се извинявам. Да, butterfly е права аз пиех преднизолон. При мен беше предписан от д-р Стаменов заради завишените нк клетки. Може би ако навреме бяхме разбрали че те са 24%, щяхме да влеем имуновенин, но в крайна сметка док изписа преднизолон 2 по 1. При мен страничната реакция не беше никак добра и слава богу д-р Стаменов спря приема му в третия месец. Действаше ми зле на нервната система, просто бях друг човек, чувствах се ужасно нещастна, вместо да съм щастлива, не можех да се контролирам. Моят случай като че ли е единичен, защото при други момичета не е имало такива проблеми. Може би оказа влияние и това, че пиех и куп други лекарства натоварващи психиката. Направих консултация и с д-р Тодорова/без знанието на д-р Стаменов/, и тя каза да продължа приема до края на бременността. Когато разбра Д-р Стаменов беше категорично против и слава богу. Не се плаши оттова, че пише, че не се пие по време на бременност. Има още доста такива лекарства, но понякога се налага да се приемат, за да се запази бременността. Желая ти късмет и спокойствие! Поздрави: kassi