0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Празен плоден сак
« Отговор #20 -: Април 16, 2008, 11:01:37 am »
Дори и да отхвърлим третия - кухото яйце, като го приемем за генетична грешка, както се приема - имаш още 2 спонтанни аборта, които са близки като време на случване. Какви са интерпретациите на лекаря ти? Възможно е наистина първият да е вследствие на грипа и лекарствата, но... Според мен ще ти е много полезна една консултация с генетичен консултант. Но се пази от псевдо такива.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #21 -: Април 20, 2008, 22:11:28 pm »
Първият аборт не беше спонтанен,а кюретаж,защото плодът беше загинал.Вторият се получи защото имам огромен недостиг на прогестерон,а тогава не ме преглеждаха специалисти,които да предотвратят аборта.Надявам се,че няма да попадна на псевдо специалисти,защото не бих си направила генетични и имунологични изследвания никъде другаде освен при Доц.Конова в Плевен.Така или иначе съм решила още при следващия цикъл да направя наново повечето от изследванията -всички хормонални като за начало,после ще отида до Плевен и така,каквото сабя покаже.Иначе мисля,че в по-добри ръце от на Д-Р Александров ,на бих могла да попадна.Въпреки че той не се притеснява за мен и не мисли,че има нужда от по-специални изследвания,аз ще ги направя ,за да съм спокойна

*
« Отговор #22 -: Април 21, 2008, 07:53:38 am »
Това е добра информация. Важното е, че си в добри ръце. И имаш доверие на лекарите, които се грижат за теб! Относно екипа на доц. Конова - без никакво съмнение, а за д-р Александров срещам само хубави отзиви... Пожелавам ти успех :balk_602:!
(Първият аборт също е спонтанен, води се мисед при загинал плод.)
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #23 -: Април 22, 2008, 15:22:28 pm »
Дано имам повече късмет следващия път!Надявам се да няма изненади при изследванията,но ако случайно изникне нещо,поне ще имам време за реакция!И все пак се надявам проблема да е само ПКЯ :wink: