0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Болки след овулация
« -: Януари 25, 2006, 16:37:08 pm »
Възможно ли е да продължават овулационните болки и след овулация? Днес е втори ден след овулацията ми (доказана с тест и БТ) но продължавам да имам болкив в корема и кръста.
За уточнение правим опити за бебе. Не казвайте, че е от самовнушение, защото вече 4-ти месец опитваме, давам си сметка, че лесно не става и приемам неуспехите философски.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

Anonymous

Болки след овулация
« Отговор #1 -: Януари 25, 2006, 16:42:13 pm »
Може,но незная на какво се дължат болките.Аз досега не съм правила тестове за овулация,по-скоро съм се ръководела от болката и цервикалната слуз.Последните месеци обаче-болка липсва,което пък ме притеснява мен,защото винаги съм си я имала иначе.Забелязвам и промени в цикъла-удължаване.дали не ми липсва овулацията?Май ще взема и аз тестове да направя този месец,че започваме опити.
*

Anonymous

Закъснение
« Отговор #2 -: Януари 25, 2006, 17:05:23 pm »
Възможно ли е отрицателен тест за бременност правен на 31 ден от цикъла, при негова продължителност 26-30 дни все пак да съм бременна?
*
Болки след овулация
« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 17:07:41 pm »
Изчакай 2 дни и повтори теста!
Re: Закъснение
« Отговор #4 -: Януари 26, 2006, 08:43:05 am »
Цитат на: Anonymous
Възможно ли е отрицателен тест за бременност правен на 31 ден от цикъла, при негова продължителност 26-30 дни все пак да съм бременна?

Ами, възможно е, като се има предвид не съвсем еднаквата продължителност на цикъла ти - може и да е малко по-голям този месец а ако има бременност пък може би хормона не е достигнал стойността, която теста може да улови. И аз бих казала - след ден два направи още един друга марка тест.
Дано слънчо огрее и моят дом ...