0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Zelenikava sluz pri bremennost
« -: Май 28, 2008, 18:49:21 pm »
Zdraveit momi4eta!Znaete li ot kakvo moje de se poiaviava zelenikava gusta slyz po vreme na bremennost.Zapo4na ot 9-ta sedmica i ve4e sum v 18-ta i ne minava.Pravih mikrobiologia, otkriha samo gubi4ki, posle se lekyvah s Poliginaks, no sled sedmica pak se poiavi.Niama miris i e mnogo gusto.Ste sum blagodarna ako me posuvetvate.
Re: Zelenikava sluz pri bremennost
« Отговор #1 -: Май 28, 2008, 18:54:50 pm »
Отиди на лекар веднага. Гъбичките са много упорите и ако не се лекуват има риск за бебето.
« Последна редакция: Май 28, 2008, 18:56:41 pm от Cvetelina »
« Отговор #2 -: Май 28, 2008, 19:20:47 pm »
Ako sa gubi4ki, ste gi lekyvam pak, no az se pritesniavam 4e moje da e nesto drygo, koeto ne se otkriva ot mikrobiologiata. Jiveia v chujbina i tyk dori za gubichki ne proveriavat, a az mikrobiologiata si pravih v BG.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Май 28, 2008, 20:33:05 pm »
Ako sa gubi4ki, ste gi lekyvam pak, no az se pritesniavam 4e moje da e nesto drygo, koeto ne se otkriva ot mikrobiologiata. Jiveia v chujbina i tyk dori za gubichki ne proveriavat, a az mikrobiologiata si pravih v BG.

Пиши на кирилица, моля, такива са правилата на форума, ако нямаш кирилизирана клавиатура, използвай Кредор-а /второто бутонче на ред трети над полето за писане в тази форма/.

Задължително нова МБ, зеленикаво течение не би могло да се получи от гъбички. Такова течение говори най-малкото за възпалителен процес, причинен от патогенна флора. Опасно е за бебето, няма да казвам как, за да не те шашкам излишно.

Ти къде си - в някоя "бананова" република, в "третия свят" или ...?

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #4 -: Май 29, 2008, 03:55:16 am »
Белла,имаш ли смрадлика?Наричат я още тетра.Плискай се с нея и си прави седящи бани в разтвора и.Също и сода бикарбонат-нея я има навсякъде.Но не си прави влагалищни промивки!!!Докато си бременна де.
Смрадликата може да ти я пратят от БГ в колет-аз така правя.Направо е вълшебна,както при порезни рани,така и при пародонтоза,и за промивки-има силно изразен противовъзпалителен и антисептичен ефект.
Аз съм лекувала така гъбички-след антибиотици-и нямам рецидиви.
И разбира се настоявай пред лекаря си за още изследвания!!!Дано имаш иншуранс.
« Отговор #5 -: Май 29, 2008, 14:20:14 pm »
daniski , тук може да става въпрос за НАИСТИНА  сериозно възпаление.
Съвет за плискане със смрадлика е несериозен.
Подкрепям ! :
Задължително нова МБ, зеленикаво течение не би могло да се получи от гъбички. Такова течение говори най-малкото за възпалителен процес, причинен от патогенна флора. Опасно е за бебето, няма да казвам как, за да не те шашкам излишно.

Дано имаш иншуранс.
Имаш в предвид застраховка ?

*
« Отговор #6 -: Май 31, 2008, 13:39:42 pm »
Дано имаш иншуранс.
Имаш в предвид застраховка ?

Застраховка, защото в чужбина без здравна застраховка си загубен, цените са просто убийствени.

Иначе определено нови изследвания да ти направят, а за смрадликата - ако не ти помогне, поне няма да ти навреди.

*
« Отговор #7 -: Май 31, 2008, 22:37:58 pm »
а за смрадликата - ако не ти помогне, поне няма да ти навреди.
Това не е вярно! Всяко нещо може да навреди дори и билките. Аз съм алергична към мента например, а е широко използвана билка. Имам и приятелка, която е силно алергична към лайка - също много използвана.