0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Странични ефекти от стимулация?
« -: Април 23, 2008, 15:44:19 pm »
Момичета да ви задам едно въпросче. Значи на мене на 18,20 и 22 ми биха по две ампули Меногон. Това е стимулация за инсе. Обаче на 21 и днес имам световъртеж, много ми е топло на моменти,и на моменти едвам фокусирам буквите от клавиатурата.А все пак съм на работа. На някоя от вас случвало ли и се е такова нещо при стимулация?И какво може да означава това?
Re: Странични ефекти от стимулация?
« Отговор #1 -: Април 23, 2008, 15:56:14 pm »
И моята стимулация беше с Меногон, но нямах никакви странични ефекти (като изключим ужасната болка в мястото на поставяне на инжекцията).
Оказва се обаче, че след това ми се наруши цикъла, който беше абсолютно точен-на 28 дни, след стимулацията на 26,25,31,27.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Април 23, 2008, 15:59:03 pm »
обади се на лекаря, който ти е назначил стимулацията.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Април 23, 2008, 19:41:52 pm »
Както ти е казала Джам, най-добре се обади на лекаря си. И на мен ми се е случвало да получавам топли вълни, неприятно е, но се преживява. При теб, както изглежда са по-сериозни нещата, затова не е зле да се консултираш.

Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #4 -: Април 23, 2008, 20:58:12 pm »
и при мен само топли вълни. Днес 1 ден от стим и вече ги имам + леки болки в областта на ляв яйчник + болка, но по-скоро като смъдене на мястото на инжекцията. И на предишна стим беше същото. Док казва, че е нормално
« Отговор #5 -: Април 24, 2008, 06:48:03 am »
моите странични ефекти бяха ужасни болки в областа на яйчниците :( , отпадналост.
Непременно кажи на лекаря си, той все пак трябва да знае всичко, дори и да се окаже че това е нормално.