0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Момичета, започвам тази тема заради тези от вас, които биха искали да бъдат информирани за проблемите на стерилитета и най-вече заради тези, които имат нужда от кураж, вяра и надежда.
За Пловдив и региона, аз разпространявам книгата от името на д-р Стаменов в качеството ми на Координатор на фондация Искам бебе.
Всеки, който прочете книгата, ще се почувства обнадежден, колкото и тежка да е ситуацията му. И както каза едно момиче, след като я прочете на един дъх: "Това не е книга, това е вярата, която ми трябваше!!!"
Ако някой се интересува, може да ми пише на лични или да ме търси на мобилния ми телефон: 0888/712-783 Вера.
А ако се интересувате от информация, относно съдържанието, питайте, тук съм:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Приветствам те, Ети! :rainbow:
А аз я нарекох " Пътеводител"!
Книгата е страхотна, благодарности на Д-р Стаменов и целия му екип!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
Така е, и за мен беше безценно преживяване:) Така съм се смяла и плакала едновременно, защото темите и проблемите, засегнати в книгата са сериозни, но са написани с такова фино чувство за хумор и от текста лъха ведрина и човечност. Д-р Стаменов си спечели симпатиите ми и с подхода и отношението към нашите проблеми, освен с компетентността си.
Струва си човек да притежава тази книга, този "Пътеводител в борбата ни за детенце!":)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)