0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pearl

Извънматочна бременност
« -: Февруари 14, 2006, 15:41:10 pm »
Моля някой да ми каже какъв следва да бъде тестът за бременност, ако тя е извънматочна? Пак ли е положителен?
*
Извънматочна бременност
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2006, 15:43:05 pm »
Да.
*
Извънматочна бременност
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2006, 15:43:09 pm »
Да, положителен е :(
*
Извънматочна бременност
« Отговор #3 -: Февруари 14, 2006, 16:04:04 pm »
Може и  да е отрицателен. При мен хартиенети тестове показваха -, а кръвен ,че има бременност. Ако имаш съмнения по-добре направи кръвен тест.
*

natali

Извънматочна бременност
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2006, 18:10:54 pm »
да положителен е.
Извънматочна бременност
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2006, 10:06:58 am »
при мен теста за бременност беше отрицателен и при двете извънматочни бременности но кръвния тест беше положителен
*

Pearl

Извънматочна бременност
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2006, 10:23:10 am »
Ara и Nikita 79,
Бихте ли ми разказали по-подробно, ако не ви  притеснявам?
Вчера бях на лекра, който ми каза да изчакам до петък и ако нямам М., да отида за кръвен тест. С влагалищен ехограф тя каза,че вижда петънце, което може да се окаже бременност - норамална или извънматочна още било рано да се каже.
Моля Ви, кажете ми възможно ли е човек да прекара извънматочна бременност без да разбере за нея? Как се отстранява? Какви са последствията и може ли да има нормална бременност след това?
*
Извънматочна бременност
« Отговор #7 -: Февруари 15, 2006, 11:49:59 am »
Колко ти закъснява? При всяко положение ако е извънматочна ще разбереш. Ако прокървиш в  кафеникаво или имаш болки ходи бързо в болницата. Не се плаши предварително,може при теб всичко да е наред. Прочети в Зачатие има матриали за извънматочната бременност.
*

Pearl

Извънматочна бременност
« Отговор #8 -: Февруари 15, 2006, 11:52:57 am »
7-8 дни ми закъснява, от време на време имам болки ниско долу в коремната област, но не силни и нямам кървене. Ще стискам палци и ще чакам.
*
Извънматочна бременност
« Отговор #9 -: Февруари 15, 2006, 11:54:39 am »
И аз стискам палци всичко да е нормално. И не ти казах слад извънматочна може да си имаш нормална бременност. Късмет.
*
Извънматочна бременност
« Отговор #10 -: Февруари 15, 2006, 12:15:26 pm »
Цитат на: Pearl
Ara и Nikita 79,
Бихте ли ми разказали по-подробно, ако не ви  притеснявам?
Вчера бях на лекра, който ми каза да изчакам до петък и ако нямам М., да отида за кръвен тест. С влагалищен ехограф тя каза,че вижда петънце, което може да се окаже бременност - норамална или извънматочна още било рано да се каже.
Моля Ви, кажете ми възможно ли е човек да прекара извънматочна бременност без да разбере за нея? Как се отстранява? Какви са последствията и може ли да има нормална бременност след това?

Със сигурност ще разбереш дали е извънматочна или не - за съжаление не можеш да се разминеш с това. Придружено е с болки и кървене - не е задължително да е обилно. Отстранява се оперативно - в добрия вариант се запазва тръбата, в която е плодът. Нормална бременност след това може да има още повече, ако и двете тръби са запазени! Пожелавам ти от все сърце да не ти се наложи да научаваш повече подробности за извънматочната бременност - но, ако наистина много се притесняваш порови тук има доста инфо по въпроса. И няма нужда да чакаш до петък за кръвен тест - ако има бременност ще покаже, но е важно да се направи в няколко последователни дни, защото нивото на чхг расте по различен начин при извън- и вътре- маточна бременност!
Успех и късмет!
*
Извънматочна бременност
« Отговор #11 -: Февруари 15, 2006, 13:29:24 pm »
Ама аз не разбирам къде са поводите за безпокойство! И защо трябва да се притесняваш, ако липсва кървене и силна болка. Извънматочна бременност се получава сравнително рядко - при условие, че има някакъв проблем с тръбите. Ако се открие до 15-ти - 20-ти  ден от закъснението на цикъла може да се запзи и тръбата.
Не си мисли талива лоши неща и ти желая късмет и успешна вътрематочна бременност!!! :D
*

Pearl

Извънматочна бременност
« Отговор #12 -: Февруари 15, 2006, 13:39:57 pm »
Благодаря, момичета. Наистина ме успокоихте. Изплаших се, когато лекарката спомена за подобна вероятност. Още веднъж - благодаря.
Извънматочна бременност
« Отговор #13 -: Февруари 15, 2006, 14:59:09 pm »
Здравей Pearl
наистина не се притеснявай надявам се от все сърце всичко да е нормално. А ако е извънматочна наистина няма начин да не разбереш. Ако след няколко дни не се вижда нищо тогава си направи кръвен тест. Всъщност момичетата много точно са ти казали всичко. Желая ти успех