0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #540 -: Май 11, 2008, 19:09:16 pm »
daniski честито и от мен.Дано си най-щастливата мама на света.Пожелавам го на всички момичета тук  :bighug:.
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #541 -: Май 11, 2008, 19:21:54 pm »
daniski , чудесна новина !!!
Леки и безпроблемни девет месеца !
:D
               :bighug:
« Отговор #542 -: Май 11, 2008, 20:29:37 pm »
daniski ЧЕСТИТО!Ей поне една да се похвали  :bfp:
Пожеравам ти най-хубавото и здраво бебче след 9 месеца!
Поплювай повече,че да ни прехварлиш и на нас тая "зараза"
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #543 -: Май 11, 2008, 20:35:14 pm »
Даниски, супер! Честито!
Леки и безпроблемни 9 месеца. И накрая най-сладичкото бебче.
Прегръщам те.
« Отговор #544 -: Май 11, 2008, 20:53:20 pm »
Здравейте,мили мои!!!
Преди 2 часа се върнах от екскурзето и при първа възможност сядам да ви пиша.ОТчета накратко,защото бързам да върна назад и да прочета,какво става,защото май имаме блага вест?!?!
Макар да валеше,Троянскиятт манастир докосна дошата ми и я озари като най-ярко слънце.Местността е величествена,природата е запленяваща,а манастира и чудотворната икона са просто ........не знам как да ги определя....много вълнуващи.Още съм под влияние на преживяното и ми е трудно да го опиша обективно.Но мога да кажа какво почувствах.Когато чаках,да ми дойде реда,за да застана пред иконата на Света Богородица Триеручица,очите ми се пълниха със сълзи от неизказана молитва и спотаена надежда.И въпреки нахалството на пререждащите се и блъскащите се граждани и "богомолци",мислено отправях молитвата си и изказвах надеждата си.Молитвата ми,надеждата ми ,мечтата ми са едни единствени,същите като вашите.Молих се от цялото си сърце за себе си и за всички момичета желаещи да станат майки и да дарят живот.Не мога да изразя чувствата си,но когато застанах пред иконата и допрях чело до стъклото и сърцето ми така затупка,че щеше да изскочи.Не знам защо така ме развълнува докосването до иконата,дали просто от вълнение или заради скритата и сила?!?Не знам,а и няма значение.
Нещо много взех да се обяснявам и сигурно съвсем ви досадих.Просто да знаете-Мисията изпълнена. :D
Айде връщам се да чета и пак ще пиша,ако мога.
Прегръщам ви силно!!!
*
« Отговор #545 -: Май 11, 2008, 20:58:00 pm »
ВиЛиЛи, от сърце ти благодаря за молитвите. Вярвам 4е 6те бъдат 4ути :balk_21:
« Отговор #546 -: Май 11, 2008, 21:03:56 pm »
хей,кукли!
 :hello2:Знаете ли какво стана с мен?Някои сигурно ме помнят от преди-бях редовен посетител,а после ме натиснаха проблеми с мъжото и не бебеправехме,затова и не влизах тук много-много.
Та какво стана?
Ами БРЕМЕННА съм!!!
Закъсня ми седмица-вчера купихме теста и що да видя - :bfp:!
Точно реших че след 2 години опити няма да  го бъде!!!А то било тука!
За съжаление от 4 месеца не съм мерила БТ и не мога да ви покажа графика.дори и  :bed: нямаше много. :oops:
направо си е чудо!
аз още свиквам с мисълта.а таткото-само се смее тихичко и пя докато прахосмучеше!
Така че - надежда има-чудесата наистина стават!
Успех на всички чакащи и ловуващи!!!
 :bighug: :bighug: :bighug:

Е на това му се вика чудесна новина:)
Леле, какво чудо. Нека те радва това чудо до края на дните ти:)
Пожелавам ти най-страхотните 9 месеца и най-сладкото, пухкаво, РЕВЛИВО :lol: бебе накрая:)

Момичета, ето че стават чудеса!
Пожелавам на всчка от вас едно тако, а може и две:)
*
« Отговор #547 -: Май 11, 2008, 21:09:04 pm »
И аз ти благодаря Вилили за молитвите към всички които искат да бъдат майки.
Ние с милото си лягаме от рано... :bed: :oops:
Лека нощ

« Отговор #548 -: Май 11, 2008, 21:14:14 pm »
Даниски,ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Радвам се от сърце,че мечтата ти е на път. :D
Аз и преди съм ви казвала,че всеки нов положителен тест ми носи много нова надежда и сили за още борба.

Мили момичета,не ми благодарете за молитвите.Те са толкова от сърце,че няма място за благодарности и много приказки.Исках само да знаете,че съм мислила за вас.

Благодаря ви,че ви има!!!!!!!!!!!!!
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
« Отговор #549 -: Май 11, 2008, 22:06:41 pm »
tani77 съжалявам мила.Но не се отчайвай скоро ще дойде и твоя ден.Изчакай да си замине неканената и както всички казват-ползвай схемата на Меги.
Мирияда ти що не си вкарваш Т в графиката хайде момиче дай да погледнем.Информацията ти е от 24.04
И аз се моля сега да е нашия месец ама както ме свива корема май днес най-късно утре ще дойде досадната лелка  :(
Момичета то и с бера и без нея все е тая като гледам като съм спазвала да не пия алкохол та съм цъфнала и вързала, я си угодете на душицата  beer:: пък то ако е писано да стане няма каде да избяга.Аз също обичкам биричка  :oops:
Shu6ence,аз  не записвам БТ този месец,меря я вече трети месец и е една и съща,покачва се, спада и после ми идва.Затова не я пиша сега,ще ходя на УЗ.Но за април имам графика,може да се види.
ne6i,и аз ходя в ДАР но черешки още не съм си купувала.
Успешна седмица на всички,които бебеправят! yahoo_17
« Отговор #550 -: Май 12, 2008, 00:44:32 am »
 Мариада , не мога да видя графиката ти за април.
« Отговор #551 -: Май 12, 2008, 07:36:25 am »
Добро утро на всички!Приятен ден и много усмивки!
На тези, които са на док днес или очакват  :bfp:  :crossfingers:
На ловуващите желая повече спокойствие и повече  :bed: още от сутринта, че сигурно сте на работа!  :wink:
А и разбира се един поздрав http://www.vbox7.com/play:1e583bd4
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #552 -: Май 12, 2008, 07:46:41 am »
Благодаря на всички и да ви се връща тъпкано!!! :D
« Отговор #553 -: Май 12, 2008, 08:10:31 am »
Добро утро.
Дански- ЧЕЕЕЕСТТТИИИИИИИТОООООО.Много се радвам за теб. Хайде наплюй ни едно хубаво и обилно. За кексенето съм съгласна с теб- не е важно колко е често-важен е да се нацели онзи момент на овуто.

Момичетаааааа- помощ. От вчера мъжо ми има забрана да ми докосва гърдите, а той така се радва че са станали твърдичкиииии. А мен си ме боллииииии. :ask: Появи ми се и безсъние- като кукувица съм - винаги в 03,00 съм с ококорени очи. Преди 20 мин пишках, вече съм на работа и нямам търпение пак да ходя до 00. Ужасно е. Но мисля си, че този месец лелището пак няма да ме пропусне. Незнам- такова ми е предчуствието. Дори вече съм с "гащите" за М. :fighting: До 16,05 незнам как ще устискам. Полудявам. Май ще правя теста по-рано?!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #554 -: Май 12, 2008, 08:32:39 am »
Мила новилка не бързай с теста че е още рано и има вероятност да не отчете точно. Относно болките в гърдите те ще си останат там независемо от резултата на теста.
Ако все пак го направиш бързо пиши за да разберем и ние.
Пожелавам ти ++++++++++ да бъде резултата и бебенце да те радва след 9 месеца.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #555 -: Май 12, 2008, 09:32:12 am »
Това е новата седмична!

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=27779.0
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #556 -: Май 12, 2008, 12:43:19 pm »
Така, девойки, да ви кажа - тук седмична темичка нямаме! Ограничаваме се с една тема, която като надхвърли определен брой страници се заключва. Заключвам тази, но не прекалявайте :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!