0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,някои може ли да ми помогне къде мога да си направя генетични на мен и мъжа ми,хормонални и имунологични изследвания?Благодаря Ви
*
Варна, Университетска болница, Лаборатория по медицинска генетика
доц. д-р Ангелова - специалист по генетика. Имам само номера на gsm-a, но не мисля, че е удачно да го пиша тук, sorry.
За имунологични във Варна - не знам къде.
Хормонални може да си направиш в АГ болница. Borovinka препоръчва
Лаборекспрес - предлагат намаление за пакетни услуги и можеш да получиш резултатите online.
Много ви благодаря
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Момичета,трябва да отида на консултация при доц. д-р Ангелова - специалист по генетика,Варна.Звънях на телефона на клиника и ми казаха,че не се записват часове предварително.Притеснява ме,че ще пътуваме,а нямаме запазен час.Ако някой е ходил при нея моля да ми даде малко повече инфо.Благодаря!
*
Варна, Университетска болница, Лаборатория по медицинска генетика
доц. д-р Ангелова - специалист по генетика. За имунологични във Варна - не знам къде.

Пак там - т.е. Университетска болница(УМБАЛ "Св. Марина"),освен генетична имат имунологична лаборатория също - все пак тази болница се води най-голямото лечебно заведение в Североизточна България.

Иначе доколкото знам там д-р Балев прави имунологични ( да не се бърка с доц. Балев,който е специалист по образна диагностика и фетална морфология - пак в същата болница!)
« Последна редакция: Май 10, 2008, 11:04:48 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Момичета,трябва да отида на консултация при доц. д-р Ангелова - специалист по генетика,Варна.Звънях на телефона на клиника и ми казаха,че не се записват часове предварително.Притеснява ме,че ще пътуваме,а нямаме запазен час.Ако някой е ходил при нея моля да ми даде малко повече инфо.Благодаря!
Ето информацията, която имам от визитката на доц. Ангелова:
2 етаж, стая 300, 215, 8.15 - 15.00 часа
тел. 052/302 851/225 - аз лично звънях на този телефон за резултата, на визитката има и GSM, но не знам дали е коректно да го пиша тук.
Наистина няма нужда от записване на часове, доц. Ангелова обяснява много подробно и аргументирано, е, аз излязох леко наплашена от там, но може би така трябва :)
Ако ти е нужен и GSM ми пиши на лични.
*

naiema

• 998
Благодаря ви,момичета,страхотни сте!Живот и здраве ще посетя доц.Ангелова следващата седмица.Предстои ми инсе и док настоява за консултация с генетик.
*
naiema, при кой лекар ходиш? Питам, защото повечето от  гинеколозите отричат имунологията и генетичните изследвания.
*
Интересно,аз вчера също се натъкнах на уклончивото мнение на Александров за имунологичнитеи на генетичните изследвания.Каза ми с половин уста,ако искам да ги направя.Каза също,че почти нямало жена ,на която да не са излезли положителни резултати за някой показател.С две думи,май нещо не беше "за" :?

*

naiema

• 998
naiema, при кой лекар ходиш? Питам, защото повечето от  гинеколозите отричат имунологията и генетичните изследвания.
При д-р Даскалов - "Медикус Алфа" Пловдив