0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Кисти от хиперстимулация за инсе
« Отговор #20 -: Юли 05, 2007, 16:13:20 pm »
Ама това, че са лични познати със Стаменов само крие за мен риска да изпадна в неудобна ситуация, ако по някакво стечение на обстоятелствата стане дума между двамата за моя случай. Стаменов ще се обиди, че не съм му се доверила  :oops: А аз си лежа и си чакам съботата за да отида на преглед при него...
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #21 -: Юли 05, 2007, 16:24:27 pm »
Ама това, че са лични познати със Стаменов само крие за мен риска да изпадна в неудобна ситуация, ако по някакво стечение на обстоятелствата стане дума между двамата за моя случай. Стаменов ще се обиди, че не съм му се доверила  :oops: А аз си лежа и си чакам съботата за да отида на преглед при него...

Аничка, това беше и моя съвет към теб.  :idea: :idea: :idea:

Но ако прочетеш постингите си ще видиш, че звучиш ужасно притеснена. :idea: :idea: :idea:

Просто ти предложих алтернатива, за да се успокоиш, за което вече съжалявам.
Нямам желание да изпадам в безкрайни и безмислени обяснения.

Почивай и успех в събота!!!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #22 -: Юли 05, 2007, 16:37:25 pm »
Благодаря ти за предложението все пак!
« Отговор #23 -: Юли 05, 2007, 17:39:18 pm »
От стимулацията имах 9 фоликула,спукаха се само 2.Сега съм в 5мес.бременна с 7кисти и дори имам и миома.Не се притеснявай.И аз имах силни болки до 3мес,сега много рядко.Пия но шпа и повече лежа.В болнични съм от мига,в който разбрах,че съм бременна.Лека бременност и не се шашкай,състоянието ти е абсолютно нормално!
*
« Отговор #24 -: Юли 05, 2007, 17:44:19 pm »
Благодаря ти за куража баксиса! А с напредване на бременността не ти ли препоръчаха да отстраниш оперативно кистите? И с какви размери са те? Моите се оказа 2 х 7см :( Не се ли притесняваш, че могат да се пукнат? На мен ми казаха, че е много опасно пукането им   :?
« Отговор #25 -: Юли 06, 2007, 09:08:53 am »
Казаха ми,че може да се спукат,но можело и да се свият.За отстраняване по време на бременност ми казаха категорично НЕ
*
« Отговор #26 -: Юли 06, 2007, 09:37:23 am »
Ето това противоречие не го разбирам - едни казват, че могат да се спукат и не е опасно, други, че е много опасно за живота... :( А твоите кисти с какви размери са?
« Отговор #27 -: Юли 06, 2007, 12:27:09 pm »
Не знам с какви размери са,когато констатираха бременността ми ги мериха,но не помня,защото моя док. каза,че няма нищо страшно,трябва повече да лежа и без резки движения.От тогава на всеки преглед гледаме бебо,а за кистите не съм обръщала внимание,защото имам огромно доверие в моя гинеколог.Но сега започвам да се замислям и на другия преглед ще го разпитам по-обстойно
*
« Отговор #28 -: Юли 06, 2007, 14:48:38 pm »
Не се поддавай на моите въпроси, провокирани от страха! Стигнала си толкова далече, при това всичко е минало нормално, радвам се, че си намерила гинеколог, на когото да се довериш :) Пожелавам много здраве на теб и на бебчето! :)
« Отговор #29 -: Май 15, 2008, 22:51:10 pm »
здр.моми4ета.по вапроса за кистите трябва да бадете мн.внимателни.наистина без резки движения и поже4е по4ивка.има мн.видоже кисти-едните са пални с вода а другите с крав.тези с водата не са опасни и да се спукат 6те поболи и 6те мине ,но тези с палните с крав ако се спукат става пертонит.аз преди 5-6г спукаь една такава огромна и веднага под ножа.ако се пазите няма стра6но от спукване.и никакав секс.аз така я спукх. :oops: