0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отрицателен кръвен тест
« -: Май 20, 2008, 20:21:17 pm »
Здравейте момичета,

сигурно Ви е омръзнало до болка от едни и същи тъпи въпроси но надеждата умира последна. Последната ми менструация беше на 24/04, тестът за овулация беше положителен на 09/05 на 12/05 с вагинален ултразвук Владимиров видя жълто тяло от спукан фоликул. Цикълът ми след втората лапароскопия е на 25 дни с едно изключение от 28. Отрицателни уринарни тестове. Днес на 27 ден пуснах кръвен - резултат 1,52 при референтни стойности 0-8,5 в Цибалаб. Сигурно съм луда, но има ли вариант според вас имплантиране да е станало по-късно и кръвния да не отчете?

Без да исках пуснах темата тук вместо в стерилитет при жената. Моля ако модератора прецени да я премести. Благодаря!
Толкова съм шокирана от резултата, че забравих да спомена, че от 3 дни имам гадене от кафе и цигари и още може би въображаеми признаци за ранна бременност. Това беше и причината да пусна кръвния тест. Плюс фактът, че за моят цикъл това го водя за закъснение.
« Последна редакция: Май 20, 2008, 20:30:05 pm от Mobicool »
*
Re: Отрицателен кръвен тест
« Отговор #1 -: Май 21, 2008, 09:42:55 am »
Mobicool ако не ти дойде днес може утре да пуснеш още един кръвен тест - ако резултата се удвоява на 48 часа това е добре. Желая ти успех и много добре те разбирам - нали надеждата умира последна, пък и докато няма лелка - има надежда.
Re: Отрицателен кръвен тест
« Отговор #2 -: Май 21, 2008, 10:10:58 am »
Съгласна съм с Tani77 за надеждата че умира последна и крепи човека.
Хайде Mobicool  :crossfingers: да е станало.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!