0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
моля за съвет
« -: Май 26, 2008, 17:19:01 pm »
Здравейте, момичета!
Повече от 3 години се опитвам да забременея.
До момента са ми открити следните прблеми:
-Завишени NK-клетки   CD3-CD16+56+   32.59%   /2 - 11/
- териоид на Хашимото /пия Л-тироксин/
- инсулин - повишен /пия Метформин/

При мъжа ми всичко е нормално, правихме разширена спермограма, морфология, микробиология, SDI.

Имам 4 неуспешни инсе-та.

Този месец мисля да направя вливане на Имуновенин /за 1-ви път/, но се двоумя за инсе.
Въпроса ми е има ли смисъл да правя инсе щом резултатите на съпруга ми са добри?
Докторката ми каза, че щом са проходими тръбите може да правя до 6 инсета.
Или да се замислям вече сериозно за инвитро?

*
Re: моля за съвет
« Отговор #1 -: Май 26, 2008, 18:42:58 pm »

SISA77, ако си преместиш въпроса тук:

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&board=8.0
може да получиш повече отговори. За имунологичните също има отделен подфорум може да видиш там за твоите проблеми.
Успех! Пожелавам ти скорошно сбъдване на мечтата!
Re: моля за съвет
« Отговор #2 -: Май 26, 2008, 18:48:37 pm »
Здравей, аз също съм с повишени НК клетки / 32.00% /, пациентка съм на д-р Владимиров и неговото мнение е че не трябва да се минава към тежката артилерия преди да сме опитали инсе. Аз сега съм в процес на стимулация за 9 то поред. Да не се плашиш от бройката......първите 2  са при друг доктор, имам един мисед и затова сега Владимиров го брои като 6 то, а не като 9 то....
Имам едно вливане на Имуновенин преди последното инсе, но тогава не правихме контрола за НК клетките. Сега 2 месеца по- късно пуснахме контрола, но какъвто и да е резултата няма да се отказвам от инсето.
П.С както и при вас при мъжа ми нещата са повече от отлични- след обработка е в повечето случаи около 38 млн., а аз освен клетките нямам друг проблем /поне не и установен до сега /
дано да съм ти била полезна... :)