0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

д-р Валентин Марков-Варна
« -: Март 12, 2008, 22:20:30 pm »
Здравейте, момичета!
В сайта тук не намерих нищо, а в нета единствено кратка автобиография за д-р Валентин Марков от Военна болница Варна.
Искам да попитам някоя от Вас посещавала ли го е и с какво мнение е за него и работата му?
Досега ходих в АГ болница, но там потока от такива като мен е ужасно голям,има и много хора от други градове.В крайна сметка от там оставам с впечатление, че просто са недостатъчни специалистите за да обърнат внимание на всички пациенти, нямат време за обстоятелствено разглеждане на проблемите (или поне при мен е така).
*
Re: д-р Валентин Марков-Варна
« Отговор #1 -: Март 15, 2008, 16:12:23 pm »
не съм го посещавала и нямам мнение за него ,но ако ти трябва акушер гинеколог мога да ти препоръчам д-р Папазова от курортна поликлиника.Има и частен кабинет.
Невироятно отношение има към всеки пациент и не ги дели на по здравна каса и платено,към всеки има позитивна нагласа и се раздава напълно.
Ако те интерисуват координати пиши на лични
Успех ти желая
« Отговор #2 -: Март 15, 2008, 18:12:53 pm »
За него не съм чувала нищо, за съжаление  :?
Plami23, за какво точно ти трябва лекар?
« Отговор #3 -: Март 16, 2008, 21:20:56 pm »
Смятам да започвам всичко от самото начало.Хормонални изследвания, цветна снимка(ако се налага нова, че имам такава от октомври, правена в АГ б-ца), спермограма и каквото още трябва преди евентуална инсеминация.
Разгледах сайта на Военна болница и оттам разбирам, че имат добре развита дейност и апаратура в областта на гинекологията.
РР. Даже първо мисля да направя мамография и цитонамазка.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Март 16, 2008, 21:23:21 pm »
Разгледах сайта на Военна болница и оттам разбирам, че имат добре развита дейност и апаратура в областта на гинекологията.

:D Я го дай насам този сайт,че да го видим и ние!
*
« Отговор #5 -: Март 16, 2008, 21:24:04 pm »
Специалист по стерилитет ли е? Че и аз не съм го чувала.Защо не се ориентира към някой по-известен?
« Отговор #6 -: Март 16, 2008, 21:45:23 pm »
Цитат
Я го дай насам този сайт,че да го видим и ние!
http://www.vma.bg/specbg.php?sp=62
« Отговор #7 -: Март 16, 2008, 21:53:05 pm »
Цитат
Специалист по стерилитет ли е?
Незнам точно в коя област на гинекологията е специалист, но ако не е в тази по стерилитет, сигурно ще ме насочи към някой друг.
Цитат
Защо не се ориентира към някой по-известен?
Вече си мисля, че ако е някой по-неизвестен имам по-голям шанс за решаване на проблема!
По-известните са и  по-заети.
*
« Отговор #8 -: Март 16, 2008, 22:20:23 pm »
РР. Даже първо мисля да направя мамография
Кой ти препоръча мамография ?
« Отговор #9 -: Март 16, 2008, 22:39:44 pm »
Никой. За собствено успокоение.Не е ли добре?
*
« Отговор #10 -: Март 16, 2008, 23:44:39 pm »
Аз мисля че правиш грешка с този доктор.Не ходи в АГ като не ти харесва.
В майчин дом стъпвала ли си?Защо не избереш някой от там например?
« Отговор #11 -: Март 17, 2008, 16:36:25 pm »
Аз съм правила диагностична лапароскопия при него и съм доволна,но той не е специялист по стерилитет до колкото съм запозната.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #12 -: Март 20, 2008, 11:42:50 am »
Цитат
Я го дай насам този сайт,че да го видим и ние!
http://www.vma.bg/specbg.php?sp=62

Благодаря, plami23 !Сериозна дейност развиват в областта на гинекологията...цветни снимки на маточни тръби,лапароскопски операции и др.Не знам дали има специалисти по стерилитет,но правят сериозни манипулации и изследвания свързани с него.Смятам да проуча въпроса.
*
« Отговор #13 -: Март 20, 2008, 17:36:45 pm »
Никой. За собствено успокоение.Не е ли добре?
  За профилактика се прави ултразвуков преглед.Мамография не се препоръчва на жени под 30г възраст.
« Отговор #14 -: Май 17, 2008, 20:20:29 pm »
Д-р Марков ми наблюдаваше първата бременност(неуспешна).Преглежда във Военна болница,изражда в Майчин дом.Води се добър специалист,въпреки че на мен не ми обърна особено внимание и ако не бях отишла на частен видеозон по моя инициатива,незнам далищях да съм жива още!Просто тъпото е че ако нямш оплаквания и болки- всичко ти е наред сподер лекарите.Направих аборта в 16гс-(нямаше сърдечна дейност).Това от мен за д-р Марков
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!