0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пак за Диферелина
« -: Юни 01, 2006, 12:27:24 pm »
Днес трябва да ми го сложат.
Обаче снощи взе, че ми дойде, а го чаках на 5-ти юни. Докторът каза, че не било фатално, да ходя да ме боцкат. Вярвам си на доктора, но пак ми е притеснено. Колко време всъщност му трябва на този диферелин да се "задейства"? Има ли нещо специфично, за което трябва да питам?
*
Пак за Диферелина
« Отговор #1 -: Юни 01, 2006, 12:45:23 pm »
Питай док и му кажи, че ти е дошъл цикъла, като му обясниш за диферелина. На мен също ми го сложиха на първи ден от цикъла и бях много озадачена също. Док знаят какво правят, говори с него!
УСПЕХ!
Пак за Диферелина
« Отговор #2 -: Юни 01, 2006, 12:57:07 pm »
Сигнусче, благодаря за отговора. Аз вече говорих с него. И той каза, че нямало проблем и ще ми го сложат.
Ама се притеснявам. Ти ме успокои, благодаря ти.
Въпросът ми е по-скоро-има ли нещо специфично около Диферелина и неговото действие, за което трябва да питам доктора? Нещо, което ви е впечатлило, а не сте го знаели преди?
*
Пак за Диферелина
« Отговор #3 -: Юни 01, 2006, 13:01:01 pm »
Имаш предвид като странични ефекти и усещания ли? Аз лично нищо не усещах нито пък ми се отрази нещо. Става въпрос за Диферелин Депо 3,75 нали? Или за микродозите от по 0,1?
Пак за Диферелина
« Отговор #4 -: Юни 01, 2006, 13:15:26 pm »
3,75.
*
Пак за Диферелина
« Отговор #5 -: Юни 01, 2006, 13:25:51 pm »
Да, и при мен беше такъв. А кога те вика за стимулация?
*
Пак за Диферелина
« Отговор #6 -: Юни 01, 2006, 13:26:45 pm »
При различните лекари Диферелин се слага както във втората половина на цикъла, така и в първия ден от него.
При мен ефектът беше невероятно желание за сън. Вечер още в 9 не можех да си отворя очите. Други странични ефекти нямаше.
Не се притеснявай. Щом док ти е казал да го слагате, значи всичко е ОК. Довери му се. На теб в момента ти е неоходимо само спокойствие.
Много късмет в процедурата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Пак за Диферелина
« Отговор #7 -: Юни 01, 2006, 13:31:16 pm »
Ами идеята беше днес да се сложи диферелина, а стимулацията след около 3 седмици, щото доктора няма да го има.
Сметките бяха да сложим диферелина поне пет дни преди цикъла, само че цикълът ме изненада :)
*
Пак за Диферелина
« Отговор #8 -: Юни 01, 2006, 13:34:52 pm »
Е нищо де, щом док казва, че няма проблем :)
По-важното е оттук нататък да има само хубави изненади!
Пожелавам ти ги от сърце.  :balk_21:
Пак за Диферелина
« Отговор #9 -: Юни 01, 2006, 13:49:37 pm »
Благодаря ви Сигнус и White! :love:
*

Anonymous

Пак за Диферелина
« Отговор #10 -: Юни 02, 2006, 17:46:30 pm »
Здравейте момичета, аз също имам 1 въпрос и понеже е отново за Диферелина ще попитам тук за да не се дублират темите...а въпросът ми е: ЗА ин витро по дълъг протокол целта на инжекцията диферелин от 3.75 /на 21 ден/ е да вкара жената в менопауза за макс. 28 дни или отсъствието на цикъла на датата на която трябва да  дойде /след 7 дни/ е повод за тревога? благодаря предварително.. :wink:
*
Пак за Диферелина
« Отговор #11 -: Юни 05, 2006, 12:01:59 pm »
Важно е да има кървене след диферелина, а датата може и да не е точно след 7 дни. На мен ми дойде след 10 (точно, както трябваше да стане без Диферелин). Кървих 10 дни, спря на 4-5 ден от стимулацията.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Anonymous

Пак за Диферелина
« Отговор #12 -: Юни 06, 2006, 15:23:43 pm »
мерси :wink: