Добро утро,моля вижте и моите резултати -на 23.04.правих цял списък хормон.изсл./3-ти ден от цикъла/-резултат пролактин 42,9ng/ml /реф.ст.ст-1,9-25,9/,заключ.на ендокринолога-хиперпролактимия и ми назначи Достинекс по 1/2 2 пъти в седм.и месец след първото изсл.да пусна пак Пролактин и TSH,което тогава беше 3,6mlU/ml /реф.ст-ст 0,27-4,2/,другите хорм.са в норма.И вчера правих новото изсл.,като съм испила за този период 2и половина хапчета Достинекс,ето новите резултати-Пролактин 24,56/реф.1,9-25,9/,което според мен върви добре,имам още за 2 седм.хапчета,но TSH е 4,33/реф.0,27-4,2/,какво означава това?Притеснява ме това,че TSH е много малко,но все пак над горна граница.Чак в понеделник имам час за ендокринолог и се притеснявам.На какво може да се дължи това и въобще ке съм благодарна на всички разяснения,че на мен хич не ми е ясно,дали изобщо има място за притеснение,та нали Пролактина си влиза в норма,защо сега пък TSH излиза от норма?Много подробна станах май,надявам се че ще ми помогнете да си разясня какво означава това.Лек ден на всички.