0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кръвоизлив...
« -: Юни 07, 2008, 16:34:07 pm »
Здравейте момичета! Миналата седмица бях на преглед и всичко беше ок,изследванията бяха добри-та вече се бях успокоила,докато миналата вечер(в четвъртък) като се върнах от работа получих кръвоизлив-уплаших се до смърт....кръвта беше много тъмна,нямах никакви болки но дори и в легнало положение усещах как тече-направо кошмар(2 дни преди това ми свърши дуфасона и не си взех повече)! Обадих се на док(тя е на 60 км от нашия град,в който няма гинеколог),тя ми каза да си направя прегнил и да не ставам от леглото!Взех си и дуфастон и да не чуе дявола почти веднага кръвта спря и до сега няма нищо,но все още ме страх да пътувам и смятам и тази седмица да полежа вкъщи-дано всичко е наред!много съм притеснена и ме е страх онази вечер да не съм загубила бебчо,само такива неща ми се въртят в главата....
Някоя от вас получавала ли е подобен кръвоизлив,какви са последиците и как преди възможността да отида на док да разбера дали поне бременноста продължава???
*
Re: кръвоизлив...
« Отговор #1 -: Юни 07, 2008, 16:50:50 pm »
Мила, аз съм преживяла това три пъти, включително и с последната ми бременност. Съвет, който мога да ти дам - пий дуфастон или утрогестан, пълен покой, като ставаш само до банята и никакво мърдане до следващия преглед. При мен симптом за аборт беше, че вече не са ми напрегнати гърдите (и двата пъти). Но това не е универсален показател. А третия път бях с кръвоизливи от 5 до 12 седмица включително, но причината за тях се оказа  освен двурогата матка, и втори сак, в който не се разви ембрион.
Успех, ще ти стискам палци!
*
« Отговор #2 -: Юни 08, 2008, 20:08:11 pm »
Щом кръвта е спряла, това е положителен знак. Претърпяла съм 2 миседа, и при двата 2-3 дни преди това гърдите ми вече не бяха толкова "големи".
Сега почивай калкото може повече.  :crossfingers:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #3 -: Юни 08, 2008, 21:11:34 pm »
И аз го преживях,при мен беше от падане,подхазване по точно и след това минаване на около 500 км.
Моят савет е покои,което значи само до тоалетна,както казаха  момичетата,желая ти успех :crossfingers: