0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Белтък в урината
« -: Май 27, 2008, 16:37:25 pm »
Здравейте.
От миналата седмица доки ми откри белтък в урината плюс високо крътвно и лежах в болница една седмица.За щастие вече всичко е наред(дано и до края да е така.Да знаете някакви начини за премахване на този белтък?
« Последна редакция: Май 27, 2008, 16:40:56 pm от litle angels »
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Белтък в урината
« Отговор #1 -: Май 27, 2008, 17:16:38 pm »
А? Я пак.
Ако те разбирам правилно си лежала в болница и си излязла, за да ни попиташ как да се лекуваш.
Аз не бих направила така
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #2 -: Май 27, 2008, 17:34:12 pm »
В повечето случаи това се получава в последните месеци от бременността 8-9ти месец.
При наличие на албумин обикновенно трябва да си на специална диета-без кисело,солено,лютиво,пържено,мляко и млечни продукти и избягване на яйца и бобени култури.
Няма да е зле да си провериш  и левкоцитите.
Следи се дали имаш отоци(макар,че появата им е нормална сега в горещото време) ,а също така редовно и кръвното налягане.Ако имаш отново същите проблеми постъпвай веднага в болницата.Ако закъснееш и ти поставят диагнозата прееклампсия ще се наложи да родиш преждевременно.
Желая ти късмет и дано всичко протече нормално.
« Последна редакция: Май 27, 2008, 18:09:37 pm от iliyanas »
« Отговор #3 -: Май 27, 2008, 17:45:31 pm »
Tamara лежах в болница една седмица и ме изписаха.
iliyanas лежах именно заради умерена прееклампсия,но кръвното ми вече е ок,пия хапчета,нямам и отоци,остана само албумина.Благодаря ти за информацията.
*
« Отговор #4 -: Май 28, 2008, 12:28:02 pm »
Не зная как ка да се махне белтъка от урината, защото аз нямах. Но веднага щом отекох и вдигнах кръвно ме вкараха в болница като теб. Следи редовно кръвното и за отоци, пий си лекарствата и ако нещо се промени веднага пак в болница! Вероятно са ти обяснили, че преекламсипата е опасна както за бебето, така и за бременната жена! Стискам палци за успешен край!

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #5 -: Юни 01, 2008, 06:15:50 am »
Само диета и лекарствата.Друг начин няма.Бъбреците ти пропускат белтъка при филтрацията на кръвта.Нищо,временно е.Много бременни го имат.Виж,кръвното е опасно.
*
« Отговор #6 -: Юни 01, 2008, 10:51:43 am »
Аз имах още в началото на третия.Разбрах, че имам белтък в урината след като влязох в болницата за задържане. Кръвното ми е ниско и нямам отоци, обаче въпреки всичко ме сложиха на диета, бяло пилешко без кожата, плодове, зеленчуци и много течности. За три дни се изчисти.

[/url]
*
« Отговор #7 -: Юни 01, 2008, 15:38:51 pm »
litle angels, в коя гестационна седмица си? И ако не е тайна в коя болница лежа?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #8 -: Юни 01, 2008, 19:54:57 pm »
и аз бях така от началото на 5-тият месец.
 Мен пък ме караха да ям млечни продукти и пилешко месо,даже пиех протеини на Биогейм.Следих кръвното по 4 пъти на ден и ходех на Доплер първо на 2 седмици,а накрая и всяка седмица.Седмица преди да родя,вече не можех да контролирам кръвното само с Допегит и ми включиха и друго лекарство.Родих в първият ден на 36-та седмица здраво 4 кг. момче. :DОтоците ми бяха ужасни и ми пречиха да ходя.В болницата оставих 15кг. -явно само вода.
<br />
« Отговор #9 -: Юни 02, 2008, 08:50:48 am »
ognyana в 34г.с. съм,лежах в Шейново 5 дни и след като всичко с кръвното ми беше наред ме изписаха.Следя си кръвното вкъщи и ако е високо ми казаха половинка Допегит.z22 и аз пия протеини на Биогейм.Днес ще ходя да пусна пак изследване на урината да видим какво ще покаже,и пак ще пиша.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #10 -: Юни 02, 2008, 18:31:53 pm »
дано всичко е наред!
 Аз пиех по 6 цели таблетки Допегит на ден.
<br />
« Отговор #11 -: Юни 12, 2008, 11:16:03 am »
Аз пак влизах в болница,заради тази болест-прееклампсия.Днес ще ходя при лекарката ми да се уточним как ще раждам в този случай,предполагам че ще е секцио.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #12 -: Юни 12, 2008, 11:56:47 am »
стискам палци всичко да е наред!Аз родих в 36-та седмица.Тръгна нормално,но завърши секцио.
<br />
« Отговор #13 -: Юни 12, 2008, 12:31:21 pm »
Благодаря ти z22 ще видим при мен как ще стане.