0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

От какво са болките при секс
« -: Февруари 02, 2006, 13:11:20 pm »
Здравейте,имам един проблем и се надявам,че тук ще има кой да ми помогне.От известно време имам кратка болка в началото на секса,от какво може да е?Четох на скоро,че се получава при смъкната матка,ако е така възможно ли е това да оказва влияние на това,че не мога да забременея.Благодаря предварително на всички които ще ми отговорят.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2006, 13:14:29 pm »
Болки при секс може да има по много причини - тазова възпалителна болест, ендометриоза, миома, аднексит ... и така можем да стигнем вкл. и до емоционални проблеми с партньора.

Иди на лекар.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2006, 13:16:49 pm »
Може да е по много причини, най-добре се консултирай с лекаря си за да се намери и разреши проблема.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Anonymous

« Отговор #3 -: Февруари 02, 2006, 13:20:41 pm »
Така ще направя,но честно казано малко ме е страх.Много искам да си имам бебе,а ако ми каже,че имам проблем със забременяването.... :(
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2006, 13:22:47 pm »
Сигурно те  естрах, но не е ли по - добре да видиш каква е причината? Може пък да е нещо съвсем дребно и да може бързо да се отстрани. А ако чакаш, нещата рядко се оправят сами, дори може да се влошат и после да е  по - трудно. Иди на лекар, не е толкова страшно.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Февруари 02, 2006, 13:49:14 pm »
Благодаря ви ще преодолея страха си и ще отида много скоро на лекар :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2006, 15:10:03 pm »
Цитат на: Anonymous
Така ще направя,но честно казано малко ме е страх.Много искам да си имам бебе,а ако ми каже,че имам проблем със забременяването.... :(

Е, аман бееее!!!! Ами като който го е страх от мечки да не ходи в гората.
Е, този манталитет най ме дразни!!!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2006, 15:16:19 pm »
Цитат на: Lali

Споко Лали не се ядойсвай ще си скапеш деня  :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2006, 15:44:59 pm »
Здравей.И аз преди лапароскопята ми имах болки по време на секс.След като ми махнаха срастванията,вече е друго-няма болка.
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2006, 16:01:58 pm »
Цитат на: Lali

Преди няколко месеца една моя приятелка ме пита какво да направи, ако има проблем със забременяването-оказа се, че за първи месец пробвали и тя получила  течение.Беше ужасно притеснена. Успокоих я и й я посъветвах да си пусне хормони, че е на 32.
След известно време ми се обади да ме пита за телефони на лекари-още тогава забременяла.От раз.Беше вече напълняла.  Сега пуши, не е пила грам фолиева( а й  казах), работи доста  и даже май не беше ходила на УЗИ. И още много неща ме шокираха.
А беше много притеснена дали ще забременее.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2006, 17:50:54 pm »
Аля, както Джам правилно неведнъж е отбелязвала, всеки гледа от собствената си камбанария...