0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

полижинакс и течение
« -: Юли 08, 2008, 21:03:47 pm »
здравейте!бях на лекар защото ми се появи жалто течение и ми изписаха полижинакс свешички а сам едва в 12гс страх ме е да не пречат нещо за бебето незнам дали не е опасно? :(
*
Re: полижинакс и течение
« Отговор #1 -: Юли 08, 2008, 23:16:44 pm »
Микробиология пуснаха ли ти? Ако не, настоявай за такава.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #2 -: Юли 09, 2008, 00:43:37 am »
за да ти ги изпишат значи не пречат на плода....но наистина е хубаво да се разбере от какво е това течение!!!Успех миличка,пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и здрав и сладък бебок накрая...пази се!!!
« Отговор #3 -: Юли 09, 2008, 10:49:07 am »
правиха ми цитонамазка беше 2ра степен.ако мойе някои да ми каже колко често мога да ходя на видеозон.дали е вредно ,защото аз бая често ходя всяка седмица просто ме е страх дали всичко е наред и затова.благодаря ви за отговорите! :wink:
*
« Отговор #4 -: Юли 09, 2008, 14:52:38 pm »
Аз знам че няма никаъв риск видеозона да увреди плода или майката-все пак по-добре да се наблюдава дори в началото по-често аз в по-напредналите когато вече почти е оформен плода може и по-рядко....
« Отговор #5 -: Юли 09, 2008, 15:03:52 pm »
здравейте!бях на лекар защото ми се появи жалто течение и ми изписаха полижинакс свешички а сам едва в 12гс страх ме е да не пречат нещо за бебето незнам дали не е опасно? :(
Здравей, първата лекарка ми назначи Полижинакс в 4 г.с.Аз не ги ползвах, защото сметнах, че е рисковано. Отидох при друга лекарка и тя ми каза, че Полижинакс се слагат след 12 г.с., защото по-рано е опасно за плода.
*
« Отговор #6 -: Юли 09, 2008, 22:10:52 pm »
правиха ми цитонамазка беше 2ра степен.ако мойе някои да ми каже колко често мога да ходя на видеозон.дали е вредно ,защото аз бая често ходя всяка седмица просто ме е страх дали всичко е наред и затова.благодаря ви за отговорите! :wink:
Цитонамазката е един вид изследване, микробиологията съвсем друг. Важно е да са ти направили микробиология, за да се установи какви точно микроорганизми, ако въобще ги има, ти причиняват течението. Да се види числото им.
Иначе полижинаксът е ефективен и при гъбички (Кандида)и при някои бактерии. Да, по принцип подобни лечения се назначават след 12 г.с. Но без микробиология не е редно. Говоря и от личен опит. Имала съм на няколко пъти течения, при които при микробиология не е установявано наличие на вредни микроорганизми, а в друг - числото на Кандидата беше 2, което ми обясниха, че са спори на гъбичката и в случая не се препоръчва лечение, при бременност.
Полижинаксът обаче е с повече глобули като брой, не знам това дали е добре...
Настоявай за микробиология.
Имам въпрос - защо те наблюдават на ехограф толкова често, всяка седмица?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #7 -: Юли 09, 2008, 22:17:20 pm »
даже преди да излязат резултатите от цитонамзката ми изписаха тия свещички.ходя често защото ме е страх понеже 4 години правихме опити да забременея и сега когато стана наи после вместо да се радвам сам в постоянен страх да не би да стане нещо :(
« Отговор #8 -: Юли 09, 2008, 22:30:00 pm »
  Никол,пусни си микробиология за твое спокойствие и защото така е редно.И спри да се притесняваш,най-много от притеснения да си докараш някой проблем.Всичко ще е наред!Не се давай на страховете и лошите мисли!  :P  Стискам ти палци и ти желая успех!  :wink: