0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

помогнете
« -: Януари 28, 2006, 16:19:19 pm »
бременноста ми е едва на 3 седмици но изпитвам чести болки ниско долу.
лекарят каза че не е опасно но да си почивам и при най - малкото кървене да му се обадя, което много ме притесни защото реших че има нещо и не ми казва за да не ме плаши.
моля споделете някоя имала ли е такъв проблем, може ли това да се окаже извънмчаточна бременност, и може ли не дай си боже да се случи нещо лошо.
ако сте имали такъв проблем и сте го разрешили по някакъв начин ще съм ви много благодарна за съветите.
благодаря предварително
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
помогнете
« Отговор #1 -: Януари 28, 2006, 16:25:10 pm »
На всички бременни в ранен срок така казваме - да се пазят и при най - малко кървене да се обаждат.

Може да се окаже извънматочна. Но може и да не е. Може всичко да си е наред. Още малко търпение и ще се види къде е.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
помогнете
« Отговор #2 -: Януари 29, 2006, 00:53:46 am »
Спокойно, Oska,

И аз като теб през 3 седмица имах периодични болки (но не и кървене). Лекарката каза,че е нормално защото матката се разширявала. Дори мислч, че през 6-7 доста зачестиха, после намаляха. Но подчертавам-болката не беше прекомерно силна или остра.