Здравей, аз също правих аборт, поради ред причини. Не мога да ти кажа какво става точно с теб, но мога да тика как беше при мен. При мен абортът беше първо с вакуум, а след това гинекологът е минал с кюретата да обере, каквото е останало. Направих го преди две седмици. Първо 3-4 дни имах съвсем леко кървене, после имах два дни по силно, след това нищо, сега пак имам силно кървене. Ходих два пъти при лекаря за това време от процедурата по свое желание и ми каза, че при всеки е индивидуално. Понеже се получавала рана, нормално било да кърви, докато зарастне. Още след аборта ми беше изписал антибиотик, който пих. Също така и хормоните оказвали влияние. Иначе цикълът действително трябва да ти дойде, доколкото знам най-рано след 25 дни. Кървенето, което си имала е било някакво доочистващо предполагам, каквото имам и аз в момента. Гинекологът каза, че трябва да се накърви, каквото има там. Аз исках някакви хормонални таблетки за да се регулират нещата, но ми каза, че не е добре да вземам, като ми дойдел цикъла. Относно възпалението, нямам информация какво може да го предизвика още повече, че си вземала антибиотици. Но според мен нищо не бърка да се консултираш с още един лекар за да си спокойна, но това, че сега не те боли и нямаш кървене предполагам е добър знак.