Хора, регистрирах се в сайта само за да ви посъветвам никога да не ходите при д-р Симеон Рангелов! Случаят ми е следният: Аз съм жена и от 2-3 години получавам цистит доста често. Личната лекарка обаче все си намираше оправдание да не ми даде направление за уролог и един ден реших да отида на частно. За мое нещастие попаднах именно на въпросния д-р Рангелов, който работи в Окръжна болница. Прегледа ме на ехограф и каза, че ми няма нищо. Аз обаче му описах симптомите - казах му, че уринирам често и получавам парене отдолу веднага след това. Споменах, че ме притеснява и факта, че за първи път имам и лек сърбеж по време на уриниране и попитах дали имам нужда и от спешен гинекологичен преглед. Господинът каза, че е компетентен и в тази област и реши да ме прегледа гола. Изведнъж възкликна, че съм имала някакво "лигавично образувание" малко под уретрата и се нуждая от операция. Бил сигурен, че именно от това е честия ми цистит и се надявал да е доброкачествено. Направо се побърках! Започнах да разпитвам каква може да е причината, може ли да се лекува по здравна каса и т.н., а Рангелов ми отговори, че нямам нужда от здравна каса - той щял да ме оперира сам другата седмица. За мой късмет обаче, имах запазен час за гинеколог след няколко дни и когато отидох, обезпокоено разпитах лекарката как й се струва въпросното образувание и т.н. Жената направо онемя като й описах случая. Оказа се, че "лигавичното образувание", която г-н Рангелов искаше да оперира, всъщност е остатък от химена, който щял да падне при първото раждане. След тази новина реших да се консултирам с още няколко лекари и те потвърдиха мнението на гинеколожката ми.
Ето защо, съветвам ви искрено да избягвате срещите си със Симеон Рангелов. Човек, който не може да разпознае туморно образувание от девствена ципа, не може да се нарича лекар!