0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Помогнете - закъснение и ваканция
« -: Септември 03, 2008, 10:48:58 am »
Здравейте момичета. Както знаете от друга тема(очакващата), ние с милото не работим този месец за бебче, защото аз лекувам мигрена. Е да ама не. Днес ми е втори ден закъснение. В събота отиваме на море и бях така пресметнала нещата, че цикалът ми да е в послидните 2 дни - когато тече малко. Аз съм с зверски болки първите 4 дни. Не искам да съм така през отпуската ми. Ходих до аптеката и там ми препоръчаха ПРИМОЛУТ - НОР 5, но в опътването пише че 2-3 дни след като се спре дрябва да ми дойде. А аз нямам толкова време.
Ще съм благодарна на всеки съвек който получа.

*
Re: Помогнете - закъснение и ваканция
« Отговор #1 -: Септември 03, 2008, 11:09:20 am »
Тогава ще трябва да го вземаш през време на почивката и последния ден да го спреш.
*
« Отговор #2 -: Септември 03, 2008, 11:15:54 am »
И това си мислех, но така ще трябва да го отложа за две седмици. Не ми се ще да го отлагам толкова дълго. А мислех че и ще работим за бебче през ваканцията :balk_145:

*
« Отговор #3 -: Септември 03, 2008, 12:53:18 pm »
Биби ,аз незнам какво да те посъветвам..Аз винаги съм била с лелка на море..само тази година ме пропусна ,щото си го пресметнах,ноо.. Но все пак бих се замислила дали да пия примолут.. По-добре аулин за болките и повечко тампони..
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Септември 03, 2008, 14:02:29 pm »
И това си мислех, но така ще трябва да го отложа за две седмици. Не ми се ще да го отлагам толкова дълго. А мислех че и ще работим за бебче през ваканцията :balk_145:
С две думи и ти не знаеш искаш ли да ти дойде или не. Защото ако питаш как да ти дойде без кървене или как да ти дойде преди 2 дни... май сама знаеш отговора.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #5 -: Септември 03, 2008, 14:07:58 pm »
С две думи и ти не знаеш искаш ли да ти дойде или не. Защото ако питаш как да ти дойде без кървене или как да ти дойде преди 2 дни... май сама знаеш отговора.

Питам как да ми дойде ВЕДНАГА. Въпреки че знам че е невъзможно, но все пак колкото по-скоро, толкова по-добре.

« Отговор #6 -: Септември 03, 2008, 14:27:01 pm »
Биби,най -добре не пий нищо,защото после така може да ти се обърка цикъла.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #7 -: Септември 03, 2008, 14:49:22 pm »
Биби,най -добре не пий нищо,защото после така може да ти се обърка цикъла.

Аз щях да ти кажа същото мила. :)

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #8 -: Септември 04, 2008, 21:29:04 pm »
biby, миналата година цикъла ми се пообърка малко и в един момент се оказа, че ще ми дойде баш около сватбата!!!! 4 дена преди това бях на доктор (гинеколог) и я питах дали мога да взема нещо, за да забавя или изтегля напред цилъла. Тя ми каза, че в такива кратки срокове, каквото и да се направи, едва ли ще има съществен резултат. И че вероятната реакция ще е виене на свят, гадене.... и някои други. И разбира се ще мине време докато се нормализира цикъла после. Е аз предпочетох да съм в кондиция и с цикъл отколкото да ми е зле и пак евентуално да съм в цикъл! Е, дойде ми точно преди да си облека роклята!!! Тъпо...., но това не ми попречи да изживея най-великия ден в живота си!!!!!!
Така че, с цикъл или без - наслаждавай се на почивката!!!!! А бебе и след почивка добре се прави :))))
« Отговор #9 -: Септември 05, 2008, 09:16:39 am »
Биби, преди две години пих точно при същото положение в което си ти сега ПРомилут нор, мога да ти кажа, че искренно съжалявам и повече никога няма да повторя тая грешка, оттогава насам толкова ми е объркан цикъла, дори докито искаше да ми изпише едни хапчета за регулиране на цикъла. Аз нямам спомен през целия си живот откакто ми идва да не съм точна в цикъла - по часовник, е оттогава какво да ти кажа и сега когато правим опити за бебче ми е толкова трудно. Слагай си тампончето и споко. Имай предвид и че при всеки е индивидуално  - при сестра ми няма тези последствия, но пък когато го пие е със страшни болки и това не е добре, така че преценяй. Весело изкарвайне на почивката!

Моята енергия за живот!