0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

piera

• 896
  • Keen on boots
на гладно ли се правят изследванията
« -: Февруари 12, 2006, 18:59:03 pm »
Здравейте.Утре ще ходим за генетични и имунологични изследвания в Плевен,но забравих да попитам дали трябва да са на гладно,може ли да пием кафе,вода ..Мисля че четох някъде че за генетичните няма значение,но за имунологичните не знам.Моля ви ако знаете пишете.
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2006, 19:01:36 pm »
Без кафе
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2006, 19:30:02 pm »
:eating:  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2006, 19:40:05 pm »
Имунологичните са на гладно и без кафе, а за генетичните аз като ходих само че при доц. Кременски тъкмо си бях хапнала обилно, и той каза че дори било по-добре така, незнам обаче защо!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2006, 19:44:07 pm »
Благодаря,в такъв случай ще пропуснем закуската и кафето.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2006, 23:19:05 pm »
ама не е вярно това бе, кой ви каза?
и аз така ходих гладна и жадна до Плевен, та доц.Конова ми се смя после!
само за кръвна картина и кръвна захар има такова изискване за гладно и жадно, недейте да разпространявате легенди!  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #6 -: Февруари 13, 2006, 08:14:57 am »
а за щитовидните хормони има ли такова изискване?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Февруари 13, 2006, 08:17:22 am »
Няма. Както и за репродуктивните хормони.
*
« Отговор #8 -: Февруари 13, 2006, 08:18:23 am »
Мерси, Лали :)
« Отговор #9 -: Февруари 13, 2006, 10:34:07 am »
За имунологичните няма подобни изисквания-гладно, жадно, също така няма значение дали в момента пиеш антибиотик, специално съм питала за това защото тогава лекувах хламидия. Успех.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #10 -: Февруари 13, 2006, 10:40:23 am »
Цитат на: cygnus
а за щитовидните хормони има ли такова изискване?

Как, бе, щитовидните се изследват без кафе и кофеин-съдържащи неща (кола, шоколад). Така искат в Цибалаб (не че аз ги слушам, ама айде...)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #11 -: Февруари 13, 2006, 11:10:10 am »
Ми на мен Табакова ми каза на гладно и жадно за хормоните да отида. :roll:  Аз казах че ще пътувам от далече и поне едно кафе сутринта да изпия че ще заспя по пътя, пък тя ме отряза и за това. Последно за хормоните и имунологичните може да се яде и пие кафе (3часа поне щото толкова ми е пътя горе долу) преди това, така ли да разбирам ?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Февруари 13, 2006, 11:46:06 am »
може, Старлет, закуси спокойно! :) и лек път!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

balmi

« Отговор #13 -: Февруари 13, 2006, 16:17:43 pm »
Скоро говорих с Конова по повод това и ние да направим изследвания и тя ми каза, че няма значение в кой ден от цикъла ще ги направя и, че не е необходимо да са на гладно и жадно. :coke: