Явно са от една зодия с моя. Ние бяхме до 4 години и два месеца от бебешките шишета. Много удобно, няма да го мислиш какво ще яде, кога ще огладнее... буташ киселото мляко в термобокса и дори да се вкисне през лятото не е особена загуба за родното стопанство. А и ако иска да се олее или оповръща отгоре до долу - лесно се пере. Да му мислят тези с пюретата.
Ама водата при нас беше отвратителна от чешмата. И дори преварена, пак си имах съмнения в качествата й и многото минерали, които е завлекла по пътя до чешмата. Преди 5 години нямаше специални води за бебета, та започнах с горна баня с червената точка. Не я препоръчвам на никого, ама тогава педиатърът така ми каза. Докато давах ГБ Марио много ми повръщаше. Като стана на 6 месеца я смених и той спря да повръща. Не зная дали е било от водата или не, ама повече такава вода не му дадох. А и вкъщи не давам да се купува. Ама на село понякога е пил и не е имало проблеми повече.
Иначе една позната, която се е занимавала с някакви доставки на безалкохолни по магазините ми каза, че Горна Баня с червена точка, не е тази същата фирма, която доставя минералната вода горна баня. Тази с точката си прави безалкохолни и поне тогава все още нямаше лиценз или разрешително за минерална вода. Това ми го разказа, когато й казах за изпълненията на Марио и аз се почувствах доста прецакана. И от тогава съм им сърдита