На видеозона като ме видя лекаря и направо подскочи и каза на сестрата "Ах отдавна не бях виждал така изразена поликистоза".А иначе за бебче да трябва да започваме с правенето, но незнам дали първо да не пия няколоко месеца противозачатъчни чувала съм, че по-лесно ставало след това.
Да ти кажа честно съмнява ме малко този твой лекар и тази поликистоза.
Първо заради подскачането и второ заради репликата.Един лекар няма етичното право на всичко това.Трябва спокойно и с такт на поднесе тази новина, а и преди да е направил необходимите изследвания,да е толкова категоричен?????
Аз бих се консултирала с друг лекар,ако трябва и с трети.Защото е много важно каква е преценката ,каква диагноза поставят и най-вече какво лечение назначават лекарите.Понякога е по добре да не те лекуват ,отколкото да те лекуват грешно.
Месец -два преди да забременея лекарката при която ходех реши,че имам кистозни яйчници И ми каза:"Единственит начин е операция"
Няма лечение,няма проследяване -нищо.Аз разбира се не я послушах и не сгреших.
За противозачатъчните нищо немога да кажа.Не споделям това мнение,на базата на мои наблюдения.
Пила съм преди да забременея и след като ги спрях ми отне 2-3 год.да зачена.Сега е същото след като ги спрях вече 5-та година нищо.
Сестра ми е така. Двете ми приятелки също.Всички имат вече деца,но след доста опити и лечения.