Аз също имах няколко месеца температура 37,2 - 37,3 и не можех да си обесня от какво е. Лекарката, която се зае да открие причината за това ме изпраща последователно на изследвания кръв и урина, лекар уши, нос, гърло, очен лекар /с късогледство съм/, ендокринолог /за да се отхвърли проблем с щитовидната жлеза/, ренгенолог /направиха ми снимка на предната част на главата - доколкото си спомням на челото и носа, но не си спомням какво точно търсеха/, зъболекар - правиха ми някакъв вид резонанс и снимки на няколко зъба и накрая на гинеколог. Никой от изброените не откри възпаление, което да е причина за постоянната температура. Накрая заключението беше субфебрилитет с неустановен произход. Предположението беше, че е на психическа основа. Малко след това се наложи да си направя изследване за хламидии поради предстояща инсеминация. Оказа се положително. Пих доста силни 2 последователни антибиотика, които се справиха с хламидиите. След това спрях и да вдигам температура. Междувременно, интересувайки се за това що е хламидия и какво причинява, открих, че освен всички други неща до които води, понякога неин симптом може да бъде и постоянната не особено висока температура. Така че това бе причината при мен. Дано и ти скоро откриеш твоята причина, защото наистина тази температура е нещо много неприятно.