0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Снаха-сссвекърва
« -: Септември 23, 2008, 09:03:18 am »
Момичета,я кажете как се справяте със свекитата?Дайте съвети и препоръки на нас новите  :lol: снахички  :lol:

Аз добре се разбирам с моята свекърва /тя е готин човек/,не живеем заедно и постоянно поддържаме връзка по телефона!

А при вас как е?
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: Снаха-сссвекърва
« Отговор #1 -: Септември 23, 2008, 09:35:24 am »
Живеем със свекървата на две спирки. Виждаме се много рядко,
може би 1 път в месеца, а понякога и по-рядко :D
Както може да се досетите, разбираме се чудесно :lol:

за това, колкото по-далече/рядко/, толкова по-добре :D
*
« Отговор #2 -: Септември 23, 2008, 10:02:33 am »
Моята живее в друг град,но аз съм скарана с нея от раждането на малката нещо имаше претенции за името и ред други неща така че за мен тя не съществува.И за сега почти година не съм я нито чула нито видяла.Чуствам се добре иначе ми се беше натрупало напрежение покрай това да се сдържам...........в реакциите.
« Отговор #3 -: Септември 23, 2008, 10:55:24 am »
Сега видях,че има заформена тема за свекървите http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=30173.0;all
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #4 -: Септември 23, 2008, 11:48:45 am »
Да чукна на дърво с моята се разбираме, ама и ние сме далече едни от други и се виждаме веднъж месечно, най-много два пъти. Гледам като се виждаме да не напирам много за разни неща, те не ни се бъркат, е немогат да се сдържат понякога да не изкажат мнение, ама то кой ли може. Понякога ме изнервят, понякога чак се радвам като ги видя.
Но това според мен са си съвсем нормални неща и отношения. Ще видим сега като дойде бебка как ще се държат, надявам се да нямаме проблеми от сорта "искам да се казва на мен" и така нататък :)
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #5 -: Септември 23, 2008, 12:28:50 pm »
Ние с моето свекървище се разбирахме добре,докато не заживяхме заедно,ей вервайте ми за седем месеца съжителство с тази :a_snake_01:,не предполагах,че аз мога да се изнервям така 8O.Сега не си говорим и не се виждаме,което за мен е прекрасно :wink:,чат-пат мъжът ми води малката у тях(веднъж на два месеца),но ми е адски не приятно :x,ама няма как,иначе трябва и с него да се скарам!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #6 -: Септември 23, 2008, 16:43:23 pm »
Стига с тез свекърви бре :lol:. Тъкмо си тръгне и се отпусна пред компютъра и хоп нова тема пак в нейна чест :lol: 
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #7 -: Септември 24, 2008, 10:06:31 am »
Аз с моята се разбирам отлично за сега(да чукана на дърво). Даже си живеем заедно и мн ми помага. Да се надявам че и за в бъдеше е така.
ОБИЧАМ означава да поемеш куршума заради любимия човек! Всичко по-малко от това е просто ХАРЕСВАМ!
*
« Отговор #8 -: Септември 24, 2008, 11:06:28 am »
С моята имахме малко търкания в началото като се оженихме,но сега отношенията са ни перфектни.Мога смело да кажа че дори съм по близка с нея отколкото с майка ми.

« Отговор #9 -: Септември 25, 2008, 12:24:33 pm »
Не сме се карали, нито дума не сме си разменяли лоша, ама не я долюбвам особено. Защото се прави на светица, когато имаме някакъв проблем- здравословен, емоционален или какъвто и да е, тя не се обажда никаква. Дойде да ми помага за детето, като родих /бях със секцио/, а не можеше да свари да изгледа сериалите по телевизията. И продължава да е така- звъни на сина си, че щяла да дойде на гости- забележете, не да помогне.Ами как да я обичаш такава?!

« Отговор #10 -: Септември 25, 2008, 12:41:05 pm »
Аз не мога да се оплача от свекито но от свекъра да. Грам не ме уважава нито мен нито сина си
И наистина нямам търпение да ни се разделят пътищата и да не живеем под един покрив
« Отговор #11 -: Септември 25, 2008, 13:13:19 pm »
Аз немога да се оплача, стараят се хората. Живеем заедно и сигурно и на тях им е кофти да се мотае някаква си там в дома им  :? не сме се карали, понеже съм много търпелива и премълчавам много неща, веднъж си позволих да намекна за нещо с което не съм съгласна и излязох неблагодарна  :x
колкото по-далеч, толкова по-добре  :lol: но за сега ще караме така
*
« Отговор #12 -: Септември 25, 2008, 14:04:32 pm »
колкото по-далеч, толкова по-добре  :lol:

Ей това е най-ценният съвет!
Аз съм твърдо против съвместното съжителство на младо семейство с някой от родителите!
Това е излишно напрежение, както за едните, така и за другите. А спестените нерви са много по-ценни от спестените пари. Така че съвета ми е: "колкото по-далеч, толкова по-добре"
« Последна редакция: Септември 25, 2008, 14:11:13 pm от twin »
*
« Отговор #13 -: Септември 25, 2008, 18:31:55 pm »
колкото по-далеч, толкова по-добре  :lol:

Ей това е най-ценният съвет!
Аз съм твърдо против съвместното съжителство на младо семейство с някой от родителите!
Това е излишно напрежение, както за едните, така и за другите. А спестените нерви са много по-ценни от спестените пари. Така че съвета ми е: "колкото по-далеч, толкова по-добре"

:good_post:  С две ръце съм за това колкото по далече толкова по добре.

« Отговор #14 -: Септември 25, 2008, 19:09:13 pm »
 :D даааа, дългите разстояния са най-сигурният начин да цари мир и любов  :P /понякога и изтощена батерия на телефона или забравен такъв вършат работа/
те са си го казали хората: любовта към свекървата се измерва в километри  :wink: