0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
нисък белтък
« -: Октомври 01, 2008, 19:31:18 pm »
здравеите момичета.вече съм в 8-ми месец,но кръвните ми проби показват много нисък белтък.някои знае ли какъв е риска за бебето?нищо не ми обясниха!а освен това казват че и околоплодните ми води са намалени и кръвното е малко по високо.моля ако някои има подобни проблеми нека сподели.ще съм благодарна.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: нисък белтък
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2008, 16:20:16 pm »
Ако белтъка е много нисък - ще се наложи да вливате Хумана Албумин (май така се казваше), а ако кръвното се вдига ~140 горна граница - изисква хоспитализиране или най-малкото много чести посещение при лекуващия ти!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2008, 20:06:17 pm »
трябва да си следиш кръвното по 4 пъти на ден и евентуално да пиеш нещо (лекарят ще ти каже) за свалянето му.Ходи поне на 2седмици на Доплер( ОТ 32-ра г.с.,аз ходех всяка седмица).Аз пиех и протеини на Биогейм ,но тези неща са индивидуални и твоят лекар трябва да ги прецени.
Но е изключително важно да следиш кръвното!
<br />
*
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2008, 16:33:10 pm »
благодаря ви момичета.аз също пия хранителни добавки.в понеделник съм на изследвания дано има резултат.за кръвното ми изписаха допегит,но следобедите пак се повишава.z22 при теб как протече края на бременността?в коя седмица роди?
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2008, 19:13:56 pm »
и аз бях на Допегит - максималната доза.От 34-та седмица вече не ми действаше и започнах и друго.Родих в първият ден на 36-та г.с.,спука ми се мехура и така.
Обаче при мен всичко започна още в ранна бременност и пиех лекарства от 8-ма г.с.
<br />