Мерси за бързите отговори! Това за срока за лекарствата, трябва да го проуча. А като ги взимам, естествено, че ще гледам да са с възможно най-дълъг срок на годност.
Ти отказа ли се от инсеминациите? Сама ли реши да направиш това изследване? И аз все си мисля, че само една хидротубация не е достатъчна...
Грейс, то не е, че съм се отказала, ами преди третата инсеминация докторката се загледа в УЗ-то и се притесни да не би миомният възел да пречи. Прати ме на консултация с доцента и мнението беше, че не е много ясно пречи ли или не пречи тоя миомен възел на забременяването, но при всички положения е по-добре да го махна, защото до операция в някакъв момент все ще се стигне. И аз реших, че щом това е единственият открит проблем за момента, ще се хвърлям.
Та, направихме коремната операция, като я съчетахме по идея на докторката, с проверка на проходимостта - аз имам една хидротубация от лятото, която показа вероятна проходимост. Но - както се разбира - при вкарване на течността под налягане, с малко зор, лявата тръба пропуска. Дясната - за съжаление, не. Огледали са ме внимателно - лявата е с някакви стеснения (като си получа епикризата, може да я пусна). И стана ясно от къде идва проблемът всъщност. Така че няма какво да се чудя и мая, няма много време за чакане - но в момента нито кинти-минти има, нито ми се тормози, та затова опипвам почвата.