Да де обаче аз отидох на лекар в петък защото бяха минали 10-12 дни от прегледа,на който ми казаха че нишо не става и че е спряло развитието си. От тогава съм спряла лекарствата и след като не ми дойде цикъла, който чаках , отидох на преглед и то идеята ми беше по-скоро с въпроса за евентоално абразио да ми направят, но когато отидох -много ясно се видяха 2-та ембриона - те си се виждат в това спор няма -единия беше пораснал и беше станал 1,45мм въпреки твърденията, че е спрял когато беше 7,5мм , а втория е по-малък до него - той няколко пъти ме оглежда и мести уреда и то се вижда без проблем това и аз го виждах директно на екрана. Единствено е притеснително , че все още не се вижда нищо в плодния сак, а вече трябваше. Писах ги тези неща мисля по-надолу, но явно, че бременните тук не пишат , за да кажат от своя опит нещо повече ако някой нещо знае, нищо друго не ми остава освен да чакам и да се надявам поне малкия да се развие добре , ако големия е загинал.
По-скоро се чудя дали е възможно по-късно понякога да се виждат всички неща и дали при такава ситуация е възможно да се надявам на хубав изход все пак?! Дали има и други случеи, при който пулса и ембрина да се виждат по-късно, както и дали е възможно изоставане с 2 седмици , което за сега се наблюдава при мен някяква по-късна инплантация или нещо подобно.