0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Метергин и Но шпа-Съвет
« -: Октомври 21, 2008, 08:08:55 am »
Здравейте момичета!
Проблема ми е започва третата ми менструация поред с кафявото прецапване преди кръвта.Бях на лекар и той ми предложи наново да ми прави абразио (имам съсиречета в матката-казва че не се контрахирала добре) :( а аз не мога отново да легна и да бъда подложена пак на този ужас.Правя опити да забременея отново-а надеждата че има нещо вътре там не ме оставя.Е,тази сутрин пак ми тръгна..това грозно ужасно кафяво зацапване.Искам да опитам с метергин и но шпа(както той по рано ми предложи)и НАЙ-НАКРАЯ ако се наложи и образио.Док каза че шанса да забременя в такова положение(съсиреци вътре)е Нищожен.Моля ви,имате ли представа кога за прави този химически пилинг?След менст когато се обърне на кафяво зацапване?Объркана съм.
събудих се с рев,а то каква била причината за безпокойството ми..А само да вметна-откакто започна това зацапване нямам никакви симптоми на овулация(нищо че док видя фуликулче преди две седмици).Моля ви за коментари.
И друго-за нещастие си имах симтомчета(кой знае,може и на базата на внушение)киселини вечер,болки в яйчници,кръст,замайване...Обаче теста за бременност друго показа...
Пишете ми,моля ви.
*
Re: Метергин и Но шпа-Съвет
« Отговор #1 -: Октомври 21, 2008, 23:26:53 pm »
Не е задължително да имаш симптоми на О. А за останолото бих те посъветвала да се консултираш с още някой,защото така както ти написа ми звучи странно, след 3 мц. след абразио да те карат да го направиш наново.Късмет!
*
Re: Метергин и Но шпа-Съвет
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2008, 23:09:37 pm »
Определено се консултирай с още един лекар - по възможност работещ и опериращ в болница! Късмет!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."