Здравей Svejo, ами що се отнася до това кога започнах да усещам мъниците..., ами при мен беше рано, към края на втория месец, но се усеща много слабо! Не се притеснявай излишно, защото много зависи как и къде са се мушнали твоите бебоци!
При мен единия е доста ниско и точно затова го усещам най-много, докато втория е много по-тих и кротък. Растенето на коремчето също е много индиидуално, аз се бях притеснила,че ще се търкалям, защото още в първите месеци си ми личеше осезаемо, а сега бих казала даже,че за двама мълчугана дори не ми личи хихихи Дано да не наваксам накрая, че при мен качването на много килограми е голям проблем и се старая да внимавам, но не и да се лишавам. Иначе те разбирам идеално относно притесненията, аз много добре знам какво е, особено когато ги чакаш толкова дълго! При мен първите месеци бяха някакъв същински кошмар, но за мое щастие всичко отмина и дано си е останало там! Така че не се притеснявай, мисли позитивно и ако мога да ти бъда полезна с нещо винаги съм насреща!