0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
Re: Витамин Е...
« Отговор #20 -: Ноември 15, 2008, 09:01:21 am »
Здравеите моми4ета,и аз да се включа в темата.Самоназна4их си Неофолик и вит.Е по 1 табл. дневно.Искам да попитам някои пие ли вит.Е от 400Е на фирма GNC.Като 4ета вие го пиете в по.малки дози
Аз го пия и ми го предписа лекар,пия 1 капсула на ден .Също така и ФК, но не съм купувала,защото в аптеката ме питаха за бремени или не ,а рецептата не беше в мен...
Така ,че не се притеснявай и пий смело :balk_103:
« Отговор #21 -: Ноември 15, 2008, 22:21:10 pm »
Ами Марина, това е така. Но аз тази комбинация съм я пила с цел забременяване, а не по време на бременност.
През бременността съм пила Неофолик Мета, поливитамини за бременни (различни марки - центрум матерна, О'мами, Хип) и няколко други за задържане, но това е друга тема.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Bagneto

• *
  • 12
  • крейзи вомън
« Отговор #22 -: Ноември 18, 2008, 15:16:54 pm »
Slav4e, аз също пия фолиева на GNC. Тя пак е 400, но пък това е в mcg, а не в mg, което си е равно на 0.4 mg. Погледни на опаковката какво пише.
Успех!
« Отговор #23 -: Ноември 20, 2008, 21:18:31 pm »
Здравеите моми4ета,и аз да се включа в темата.Самоназна4их си Неофолик и вит.Е по 1 табл. дневно.Искам да попитам някои пие ли вит.Е от 400Е на фирма GNC.Като 4ета вие го пиете в по.малки дози
Аз го пия и ми го предписа лекар,пия 1 капсула на ден .Също така и ФК, но не съм купувала,защото в аптеката ме питаха за бремени или не ,а рецептата не беше в мен...

ФК е една и съща за бременни и небременни.Можеш да я купиш без рецепта - неофолик или неофолик мета(разградена). :wink:
 А някой може ли да ми даде мнение за витамин Е на Фитофарма?
« Последна редакция: Ноември 20, 2008, 21:21:03 pm от fatalwoman »
« Отговор #24 -: Ноември 20, 2008, 21:40:29 pm »

ФК е една и съща за бременни и небременни.Можеш да я купиш без рецепта - неофолик или неофолик мета(разградена). :wink:
 А някой може ли да ми даде мнение за витамин Е на Фитофарма?
  И на мен ми изписаха Неофолик,в аптеката ми дадоха пише Folacid ,но аптекара каза ,че пак е фолиева киселина...моля за съвет и коментар.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #25 -: Ноември 21, 2008, 08:37:38 am »
Folacid, да фолиева киселина е.Аз също го пия, предписа ми го лекар.
*
« Отговор #26 -: Ноември 21, 2008, 13:43:00 pm »
Аз също си пия фолацид.