0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!От близо 3 години постоянно преглеждам този форум,но все не се усмелявам да пиша,но всички ви чувствам много близки.От 2 години и 10 месеца правим опити за бебе за сега без резултат.Аз съм с поликистозни яйчници правила съм много изследвания и през 2007 ми установиха инсулинова резистентност, за коята пия Сиофор850.През юни 2007 ми направиха лапароскопия,при която направиха фенестрация.От юни миналата година цикъла ми се стабилизира и е около 34 дни.Извинявам се за дългия постинг!Благодаря ви,че ви има!
Re: Здравейте!Моля,коментирайте и моята графика.
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2009, 22:47:45 pm »
 Здравей, mitoshka ! Графиката ти е добре засега. БТ трябва да се задържи висока!
 Успех ти желая!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2009, 23:00:25 pm »
Мила,добре дошла сред нас :hug2:
И според мен ти е добре графиката,но само не разбирам защо мериш следобед ТТ
а не сутрин БТ??
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2009, 11:45:37 am »
Благодаря ви момичета за отговорите!Проблема е ,че не мога да разбера на коя дата точно е била овулацията.И само да уточня,че аз си меря БТ сутрин,но последните 3-4 дни забелязах,че и ТТ е повишена и затова си го отбелязвам.
*
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2009, 13:16:05 pm »
Дано тази повишена телесна температура е резултат от бременност мила  :D
« Отговор #5 -: Март 04, 2009, 09:35:45 am »
Здравейте!Тази сутрин ми е доста ниска темоературата и съм малко разочарована.Според вас има ли още надежда след като е паднала толкова много?Пожелавам ви лек и успешен ден! :bighug:
*
« Отговор #6 -: Март 04, 2009, 11:54:27 am »
6том о6те я няма лелката, не губи надежда  :D ...
А по графиката ти, според мен, се вижда, 4е има разминаване между БТ и тестовете за О.
Според тестовете, О. е била както си отбелязала, но БТ се е пови6ила доста по-късно, така 4е може Ову. да е била по-късно.
 :crossfingers: :bfp:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #7 -: Март 04, 2009, 12:07:58 pm »
Благодаря ти,Лукреция!И аз съм доста объркана и незнам кога точно е била ову,но реших да отбележа 17 ден защото според фертилити е тогава.
И да попитам това разминаване възможно ли е да се дължи на хормонален дисбаланс?
*
« Отговор #8 -: Март 04, 2009, 12:28:13 pm »
Не мисля  :D
Много е важно БТ да се измерва по едно и съ6то време, преди ставане от сън и винаги (през един Мц) на едно място (ректално, вагинално, орално). Ина4е е невъзможно да се тълкува правилно. Има специални теми за това фъф форума.

По БТ Овулацията може да е била 19/22 ден... Така 4е, цамо можем да 4акаме и да се надяваме........

П.П. пробвай с календара на babyplan. За да определи О. този календар не взима поя внимание тестовете и др. фактори, а само пови6аването на БТ.

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

fibo

• 2168
« Отговор #9 -: Март 04, 2009, 15:01:07 pm »
Оох,миличка,графиката е доста непълна... :?,трудна работа...
Абе Луци,що 19/21?? Аз си мисля за 17ти все пак,БТ може да се повишава до 5 дни след О...
Борко Бърборко
« Отговор #10 -: Март 24, 2009, 13:51:54 pm »
Здравейте,момичета!Моля ви помагайте,защото имам чувството ,че нещоне е наред този месец!Благодаря ви много! :bighug:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #11 -: Март 24, 2009, 13:54:29 pm »
Може да имаш късна овулация този месец,продължавай с тестовете.Успех
« Отговор #12 -: Март 24, 2009, 14:02:40 pm »
Благодаря ти,Дени за бързия отговор!Ще послушам съветата ти и ще продължа с тестовете.Притесняват ме тези "хълмчета",които се получиха.Дано да не е нещо сериозно.
« Отговор #13 -: Март 26, 2009, 01:15:18 am »
.Притесняват ме тези "хълмчета",които се получиха.Дано да не е нещо сериозно.
Мitoshka здравей.Знаеш ли,аз за първи месец меря БТ и правя тестове за овулация и съм със такава БТ като твоята с "хълмчета".Но аз започнах да си правя изводи че когато БТ е с хълмчета може би този месец нямаме ову.Ако пиша глупости  ми се скарайте  :oops: но как да си го обясня .......?А при теб това за първи път ли се получава?Късмет,мила.
« Отговор #14 -: Май 07, 2009, 12:51:34 pm »
Здравейте,момичета!Надявам се и този месец да ми помогнете с тълкуването на графиката.А иначе на 29.05 ще съм на преглед при Александров и се надявам малко по малко вече да се изясни ситуацията при нас.Как мислите,дали съм отбелязала ову правилно?Прегръщам ви силно :bighug:и страшно много ви благодаря за отзивчивоста и подкрепата!
*

fibo

• 2168
« Отговор #15 -: Май 07, 2009, 13:01:28 pm »
Според мен си отбелязала правилно О,сега остава силно стискане на палците :D
Борко Бърборко
« Отговор #16 -: Май 08, 2009, 13:28:18 pm »
Благодаря,fibo за стиснатите палци!Обещала съм си този месец да не се надявам много,защото вече се поизморих от надежди,а и половинката много взе да се изтормозва.Надявам се все пак да хвърляте по едно око и да коментирате какво мислите за графиката ми.Благодаря много на всички ви!                     Страхотни сте!:bighug: :bighug: :bighug: :youwoman:
« Отговор #17 -: Май 08, 2009, 13:30:13 pm »
 БТ е много хубава! Вземаш ли прогестерон ?
« Отговор #18 -: Май 08, 2009, 14:02:21 pm »
Не не вземам прогестерон.Пия сиофор850 3x1/за инсулиновата резистентност/ и neo-pholic.