0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #1700 -: Януари 05, 2009, 19:27:45 pm »
Здрвей Денис!Бих искала да погледнеш графиката ми,както и бележките към нея.И двата дни,в които БТ е по-висока,ставах да пишкам 1ч.преди да я меря,след което веднага лягах за около час,но много се въртях в леглото,дали причината е в това?Днес я мерих както обикновено,преди да ставам за каквото и да било,но ми се вижда ниска,направих тест за ОВ и се появи втора бледа черта,обикновено е така 2-3 дни преди да е(+),щте продължа да ги правя до(-).Въпроса ми е, възможно ли е да наближава ОВ толкова рано,след като обикновено ми е след 16ден,дали витамините,които пия вече дават някакъв резулат?Какво мислиш по въпроса?Извини ме,че съм толкова изчерпателна,но много се вълнувам,може пък този месец,нещтата да са по добри за мен!?!Благодаря ти предварително! :balk_81: :thankyousign:
« Отговор #1701 -: Януари 05, 2009, 19:50:53 pm »
Благодаря ти Денис за ценните съвети! Незнам защо но цикълът ми последните няколко месеца е през 43 дни, може и въобще както ти казваш да съм нямала овулация. А можеш ли да ми кажеш защо температурата тоя месец ми се покачва два пъти над 37 , много необяснимо поне за мен! Благодаря ти много, за безкрайно полезните съвети! :)
« Отговор #1702 -: Януари 05, 2009, 20:58:21 pm »
Цитат
Хиперфункция - май още съм спяла  :)
Важното е,че се разбираме  :wink: Дано не се окаже нито едно от двете,но ще разберем в сряда :)
« Последна редакция: Януари 05, 2009, 21:01:28 pm от plamitoto »