Преди няколко месеца реших да правя фоликулометрия при въпросната докторка. Ехографа, с който ме гледа е ужасен, тъмен, нищо не се вижда и т.н., но това беше най-малкото зло. Понеже няколко дни по-рано бях започнала фоликулометрията при друг многоуважаван лекар, но поради негово временно отсъствие се наложи да продължа фоликулометрията на някое друго място. Вече знаех, че имам доминант и очаквах да се види дали се е спукал. Халачева ми отговори, че е напълно невъзможно да се види спукан фоликул и нямало как да се докаже имало ли е овулация
, но щом преди няколко дена е имало доминант, а сега го няма, значи ову е имало. Е, как да не може да се види спукан фоликул, като при други лекари това се е виждало, но хайде ...
След това ми наговори, че тръбите ми са запушени, възпалени, но да сме направили ИНСЕ.
Аз обаче съм що годе осведомен човек и питам как така ИНСЕ при УЖ запушени тръби ? И тя : "Ами най-много да стигнем до извънматочна".
Според нея лигавицата ми била ужасно тънка, но при желание от мен да ми предпише нещо за удебеляването й, ми отговори че ще ми изпише когато почна ин витро. Сега и без друго нямало да забременея в никакъв случай. Била съм възрастна (31г.), със запушени тръби, възпалени и т.н. Няколко месеца по-късно правих лапароскопия и всичко си ми е наред, но това не й попречи хубаво да ми ги наговори и наплаши.
Кракът ми няма да стъпи там !
П.П: За ужасната ехография ми взе 40 лв. при положение, че официално на таблото пише 30 лева. А и за ужасния ехограф, на който не се вижда нищо, не знам защо трябва да се дават дори и 5 лева ...