0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

regulon
« -: Февруари 21, 2006, 17:15:38 pm »
zdraveite na vsichki! redovno cheta foruma , no nmikoga ne sam se reshavala da vi pisha. sega imam seriozen problem i se nadiavam nikoi da mi dade savet. ot edin mecec pia regulon (protivozachatachnite tabletki-zaradi kisti na iachnika, a ne zashtoto ne iskam da zabremeneia) t.e. ot parvia den na cikala mi 31.01 i do dnes 21.02 ne mi e sprialo da mi karvi,ne e obilno no me pretesniava. obadix se na lekaria mi i toi mi kaza che e normalno i mi kaza da pia udarna doza vitamin c , no i tova ne mi pomaga.iskam samo da vi doutochnia, che predi da mi doide cikala pix 5 dni 3 po edna tabletka orgametril. kajete mi kakvo da pravia na 28.02 tribva da zapochvam da pia novata opakovka.
Blagodaria vi predvaritelno!

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

*
regulon
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2006, 17:43:48 pm »
Мличка според мен не ти понасят,попитай дали следващият месец не можеш да ги смениш с други.При мен се случи същото обаче с цилест и щом ги смених всицко се оправи. УСПЕХ.
*
regulon
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2006, 18:29:07 pm »
Това кървене означава, че лекарството не е за теб. Аз също имах подобен проблем и като го смених всичко се нормализира. Отиди при лекаря си да те види пак и да ти смени хапчетата.
Дано да се оправиш бързо!

*

Anonymous

regulon
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2006, 20:00:08 pm »
Blagodaria vi ,momicheta!
A moga li da go smenia bez da se konsultiram s lekar. Naprimer s triregol ,predi sam go pila i niamax  nikakvi oplakvania.

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
regulon
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2006, 21:36:31 pm »
Най-добре се консултирай с гинеколог. И в никакъв случай не прекъсвай хапчетата.
И на мен регулона ми действаше по подобен начин, но след 2-я месец се регулираха нещата.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
regulon
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2006, 10:01:54 am »
Преди време аз също пиех редулон 2 месеца заради киста. През цялото време имах леко кървене и тогавашната ми докторка, каза че е нормално. Получава се, защото дозите на хормона са много ниски. Ако се вдигне дозата, ще спре. Но съвета и беше да го изтърпя и да не вдигаме дозата. Кистата беше претърпяла обратен разтеж.
Така, че споко и започвай новата опаковка.
Късмет!

regulon
« Отговор #6 -: Март 02, 2006, 22:23:58 pm »
Момичета, благодаря ви!!!
Започнах второта опаковка!!! :)