0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
спкя
« -: Февруари 28, 2006, 20:54:33 pm »
Пия дуфастон , вече 21 ден не ми идва,в събота съм на лекар,но съм много притеснена. :grouphug2:
спкя
« Отговор #1 -: Март 02, 2006, 16:18:09 pm »
Освен, че пиеш дуфастон нещо друго правиш ли. Ходила ли си на фоликулометрия, мериш ли температура, знаеш ли дари изобщо си имала овулация този месец? Тест за бременност правила ли си?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

спкя
« Отговор #2 -: Март 07, 2006, 13:47:54 pm »
myrena, позволи ми да използвам темичката ти, понеже си я озаглавила общо, да си задам въпроса  :balk_102:
Момичета, чели ли сте някъде каква трябва да бъде диетата при ПКЯ и при т.нар. инсулинова резистентност с цел да се попречи на увеличаването на килограмите. Ще ви бъда много благодарна да ме насочите към някои четива.
спкя
« Отговор #3 -: Март 07, 2006, 14:58:38 pm »
Пратих ти инфо на личната поща.
Информация можеш да намериш и на Славейков. Търси книжки за "Хранене при диабет II вид". В нета видях че има такива ама още не съм си купувала. Храненето е подобно на НВД - повече протенини и минимално количество въглехидрати ( сладко, тестено, мед, плодове). И както съм ти писала Медформин и движение. Може да добавиш и някой зелен или китайски чай, те имат такива за лош холестерол. Вземи си го обаче от препоръчано място, защото и на женския пазар има ама не знам колко е безвреден.
Късмет!
спкя
« Отговор #4 -: Март 08, 2006, 11:54:39 am »
Благодаря ти много, bluecat :о) писах ти писъмце на пощата!