0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за Вашете мнение, графика на maya6
« -: Януари 04, 2009, 17:13:22 pm »
Здравейте на всички момичета !
За много години и само хубави неща да чувам във форума - за много бебета...
От доста време не съм писала и не слизала във форума. Ако може да погледнете графиката ми и да си кажете мнението по нея.
 От известно време не посещавам никакви лекари. Бях на Поморие октомври месец - на процедури. Там ми казаха да не  ходя при лекари, известно време. Ако няма резултат няколко месеца да посетя специалист по стерелитет (да се направят нанова изследвания и евентуално да кажат, има ли проблеми).
 Бях си записала час при д-р Даскалов във Пловдив (пепоръчаха ми го от форума), но бях въпрепяствана на 29,12,2008 г. и не отидах.
Явно ще изчакам да видим, какво ще стане този месец и отново да си запиша час за него.(оххх все се набядав да стане така, че да не ми се налага да го посетя...)
Вие, как мислите ... ? :blowingdust: 
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Моля за Вашете мнение, графика на maya6
« Отговор #1 -: Януари 06, 2009, 09:54:40 am »
Ако Бт се запази така висока - О. според мен е била на 14/15 ден на МЦ
Дано да е станало.  :)
Ако мислиш, че ти трябва почивка - направи я, няколко месеца не са фатални, по добре е да се чувстваш спокойна и отпочинала

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Re: Моля за Вашете мнение, графика на maya6
« Отговор #2 -: Януари 06, 2009, 17:13:53 pm »
Denis, много ти благодаря, за мнението !
Ох, от сутринта ме наболява корема, само се моля да не ми идва ....
Ако ми дойде, май ще записвам час при лекаря, уж всичко е наред ...а не става.
Предполагам подозираш, как се чуствам ( и не само аз ...).
Вчера разбрах, че моя колежка е бременна и ми стана ужасно зле. Радвам се за нея, разбира се ...,но така искам и аз да изпитам такава радост.
Пожелавам, на всички който очакват с нетърпение да ги споходи тази радост тази година.. :bori_021: